Foto: Nova TV

MARTINA BRUTALNO ‘SPUSTILA’ BILMANU, ON ZAKLJUČIO: ‘Šta ja tako glup ispadam, fakat? Isuse…’

Autor: Š. P.

Drugo polufinalno izdanje ‘Supertalenta’ ostvorila su talentirana braća iz Trija Šubarić, odsviravši šesteroručno klavirske obrade nekoliko popularnih pjesama. Kao i u njihovom prvom nastupu prije nekoliko tjedana, žiri je bio oduševljen.

“Styling vam je fenomenalan i Bilman bi se uklopio, jer on voli sve ove velvet sakoiće, pa razmislite. Vi ste toliko sjajni, super je, malo ste komercijalniju muziku danas nam donijeli, super ste se navježbali, izgledate sjajno, ozbiljno ste narasli i zaista ste opravdali zlatni gumb. Bravo!”, rekla im je Maja Šuput.

U nastojanju da objasni svoj stav, Davor Bilman je zbunio sve – i dječake i kolege u žiriju, a vjerojatno i publiku. “Rekao bih da ste svoju pozorničku šlastičnost podignuli za barem dva nivoa. Pretvorili ste je u jedenu gorkastu medenost”, rekao je Bilman, pokušavajući zatim objasniti što je ‘šlastičnost’, dok su voditelji Igor Mešin i Frano Ridjan pokušavali protumačiti što je mislio pod ‘gorkastu medenost’.

Glavnu riječ zatim je preuzela Martina Tomčić, istaknuvši da se nadovezuje na sve kolege ‘osim Bilmana’.

“Danas sam vidjela nešto što nisam mogla naslutiti u audicijskom dijelu – osim vještine prstića, imate osjećaj za prenošenje emocije sviranja u tijelo. To mi se večeras strašno svidjelo, a usudit ću se reći da ste pokazali natruhe potencijala da budete jednog dana trio klavira”, rekla je Martina i naglasila da je u zadnjem, manje razumljivom dijelu svog izlaganja, pokušala oponašati Bilmana.

“Šta ja tako glup ispadam, fakat? Isuse…”, prokomentirao je Davor Bilman.

Pogledajte nastup Trija Šubarić!
Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.