fbpx
Foto: Press

Marina otkrila da joj je Tomislav izjavio ljubav, pa mu zaprijetila: Niti si zgodan, niti privlačan. Pokvarit ću ti svaki dan’

Autor: Dnevno.hr/T. P.

U Srijanima kod farmera Tomislava dramatično je svakog dana. Konce je djevojkama dodatno pomrsila farmerica Marina koja je Tomislava izbacila iz ‘takta’ pa su završili na ‘ivici’ fizičkog obračuna.

‘Trebate poraditi na komunikaciji i ne možete se samo poprijeko gledati’, rekla je Stela Tomislavu dodajući da joj je ovo stresno. ‘Meni je Tomislav puno puta rekao da me voli, rekla je Marina u kameru.

Foto: Press

‘Ja s njom ne želim imati ništa, niti prijateljstvo niti nju u svojoj kući’, rekao je Tomica Steli. Kad su se Stela i Marina srele u dvorištu, Marina je rekla kako se osjeća. ‘Osjećam se kao neki uljez. Mrko me gleda, za mene je nedostupan i ne želi sa mnom razgovarati, ali dobro, čovjek se zaljubio’.


Marina je došla po odgovore i bez njih ne odlazi, ali budući da je Tomislav izbjegava, ona je odlučila poduzeti prvi korak pa je izbila svađa. ‘Ja tebe volim, mi ćemo sve cure izbaciti, ti si moja zlatna djevojka, to si mi rekao’, rekla je Marina Tomislavu pred Stelom i Samantom te dodala da farmer nema hrabrosti. ‘On uopće nije muškarac i treba mu posvetiti puno pažnje koja mu fali’, dodala je Marina.

‘Kad se počela derati na mene, pao mi je mrak na oči. Pokvarila si mi dan’, rekao joj je Tomislav. ‘Pokvarit ću ti svaki’, odvratila mu je Marina. ‘Ne želim s njom imati nikakvog posla’, kazao je najmlađi farmer.

‘Niti si zgodan, niti privlačan, niti si čovjek od riječi’, ljuta je bila Marina, a Tomislav je vikao na nju da pokupi svoje stvari i ode pa ga je na kraju Stela smirivala.

‘Nisam osoba koja voli svađe i ovo nije bilo u redu ni s njene ni s njegove strane’, mogli su to riješiti u četiri zida’, komentirala je poslije Stela.

Autor:Dnevno.hr/T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.