Instagram

Marin Čilić iskreno priznao: Rijetko slušam svoju ženu iako mi daje super savjete

Autor: Dnevno

Razdoblje u kojem se održavaju prestižni turniri Roland Garros i Wimbledon vrhunac su sezone za najboljeg hrvatskog tenisača Marina Čilića (30), koji je tada potpuno posvećen sportskim ciljevima, no ove je godine dio tog vremena odvojio za nešto drugo. Sa svojom Zakladom Marin Čilić, naime, organizira humanitarni spektakl Gem Set Hrvatska te će u lipnju na teniskim terenima na zagrebačkoj Šalati okupiti brojne sportske zvijezde i druge poznate osobe, koje će na ekshibicijskom teniskom turniru dobro zabaviti gledatelje, ali i zaraditi novac za gradnju sportskog igrališta za djecu u nekoj od manje razvijenih sredina.

Osnovana 2016., Zaklada u kojoj sudjeluju i Čilić i njegova supruga Kristina (29) lani je intenzivirala svoje aktivnosti te su dodijeljene prve stipendije za četrnaestero mladih sportaša i glazbenika, ali i uručene donacije školama u Čabru, Belom Manastiru i Đakovu. I inače je 2018. bila iznimno važna godina u životu Marina Čilića. Sportski vrhunac bila je pobjeda nad Francuskom u Lilleu, gdje je s hrvatskom reprezentacijom osvojio Davis Cup, a privatni – vjenčanje s diplomiranom psihologinjom i politologinjom Kristinom Milković. Krajem travnja je s atraktivnom crnkom proslavio prvu godišnjicu braka, koji je sklopljen u crkvi svetog Nikole u Kristinu rodnom Cavtatu, a s gostima su slavili na dubrovačkoj tvrđavi Revelin, donosi novi broj magazina Gloria

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.