Foto: Instagram

Mariju Šerifović iznerviralo pitanje o dvadesetogodišnjakinji s kojom je povezuju: ‘Voljela bih da ta priča već jednom stane’

Autor: Dnevno.hr/T. P.

Mariju Šerifović mediji već neko vrijeme povezuju s Džejlom Ramović, pjevačicom i pobjednicom ‘Zvezda Granda’ koju je u tom glazbenom natjecanju mentorirala. Marija je napokon odlučila prekinuti šutnju te je priznala u kakvoj je vezi s dvadesetogodišnjom Goraždankom.

‘Prijateljsko-poslovnoj i voljela bih više da ta priča jednom za sva vremena stane. Nitko se ne vodi time kako je nekome kada čita takve izmišljotine, kao i da se u nekoliko trenutaka ozbiljno pretjeralo. Dakle stvarno ostavite djevojku na miru!’, prenosi Nova.rs

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli DZEJLA RAMOVIC (@dzejlaramovic)


Iako je glasine o vezi s Džejlom demantirala, nije htjela otkriti je li našla bolju polovicu, a priču o zarukama nazvala je dobrom zezancijom.

‘To je sve bilo u nekom duhovitom tonu. Neprimjereno je da otkrivam imena bivših ljubavi’, rekla je Marija.




Susjedni su mediji nedavno pisali da su Marija i Džejla prekinule zaruke zbog Marijine navodne prevare. No, obje su sva šuškanja o njihovom ljubavnom odnosu opovrgnule te su naglasile da ih veže samo duboko prijateljstvo.

‘Nikada nije bila tajna da se nakon natjecanja između naših obitelji razvilo veliko prijateljstvo, koje neće biti završeno zbog bilo čijih loših ili sumanutih ideja ili izjava. Tako da sve što ste čitali i što ćete čitati jedna je velika laž’, prenose srpski mediji.




Autor:Dnevno.hr/T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.