Foto: Livio Andrijic / CROPIX

‘MAMA RODILA MORONA’ Nakon javne isprike, mnogi i dalje ne opraštaju Prlji zbog komentara: ‘Samo probaj doći u Split pa ćeš vidjeti!’

Autor: Dnevno.hr/ F.Š.

Prlja iz Leta 3 objavio je fotografiju fritula uz poruku “Neka se momci naviknu” i tako razbjesnio neke hajdukovce koji ga prate na Twitteru. Naime, neki od njih su zaključili da Prlja provocira klub nakon što su Hajdukovi juniori izgubili u finalu Lige prvaka za mlade.

Iako Prlja nije spomenuo Hajduk ni Ligu prvaka, brojni obožavatelji splitskog kluba fotografiju su shvatili kao opasku dečkima iz Hajduka. Na Twitteru je potom uslijedila svađa Prlje i ekipe iz Splita.

Osim hajdukovaca, Prlja je naljutio i radio NU iz Imotskog koji je odlučio kako više neće u svom eteru puštati pjesme Leta 3. Povodom cijele situacije oglasio se i Prlja i uputio javnu ispriku.

“Priznajem, pogriješio sam što sam se išao dirati u ono što nam je svima najdraže, a to su naša djeca i beskrajno mi je žao zbog toga, te ovim putem molim svih koje je povrijedila moja objava za oprost. I sam sam roditelj tako da je moj grijeh samim time još i teži” započeo je objavu Prlja i nastavio:




Foto: Livio Andrijic / CROPIX

“Jednostavno, prst mi je bio brži od pameti. Ne bih volio da se ovo shvati kao puko saniranje štete jer ovo što pišem, pišem iskreno i u vjeri da će doći do onih kojima je namijenjeno, tako da vas molim i za RT ove objave. Također želim naglasiti da ta moja objava nema nikakve veze s Letom 3 koji sam također doveo u nelijepu situaciju svojom nepromišljenošću, isprika ostalim članovima zbog toga. Apeliram na razum svih i još jednom se iskreno ispričavam svima. Hvala”, zaključio je objavu glazbenik.

Ipak, mnogima isprika nije bila dovoljna pa tako u komentarima i dalje prozivaju poznatog glazbenika.”Dođi u Split pa će ti biti žao što si napisao’, ”Mama rodila morona”, ”Možeš si misliti što mu je žao”, ”To se tako ne radi”, ”Ovo je baš promašeno i uči tu djecu krive stvari. Za dvije-tri godine će ih s tribina zvati panjevima ionako, ”Samo probaj doći u Split pa ćeš vidjeti” pisali su jedni korisnici.

Foto: Damir Skomrlj / CROPIX

Drugi su pisali da se Prlja uopće nije trebao ispričati. ”Jao, jao… baš se zakapaš, sad i kod ovih drugih ovakvom patetičnom isprikom, a oni prvi ti neće oprostiti! Ovo kao da je K. Macan smislio kako sanirati štetu. Drži se!”, ”Zar će se odsad navijači jednog kluba ispričavati drugima zbog uzvika na stadionu? Niste ništa pogrdno rekli, već šaljivo! Koja djeca? Zar još pišaju u gaće? Ako čeznu za uspjehom i popularnošću, neka se naviknu i na zafrkanciju! Pogledajte tko vas napada! Redom sve zastave na profilu!”, ”Ma daj… zašto isprika? Ako se za ovakvu šalu treba ispričavati danas, onda je kompletno društvo za psihijatriju” pisali su drugi korisnici.




Autor:Dnevno.hr/ F.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.