fbpx
Foto: YouTube

‘MAMA, PUKLI SU MI SILIKONI…’ Ella Dvornik objavila dramatičan poziv majci, psovke su pljuštale na sve strane!

Autor: Š. P.

“Sinula mi je glupa ideja na pamet, osjećam se ko da imam 12 godina, ali ne mogu si pomoći”, započela je Ella Dvornik novo izdanje svojeg vloga kojeg ponekad objavljuje na YouTubeu. Odlučila je, naime, nazvati prijateljicu Lanu i ‘prodati joj foru’ da je pala i da su joj pukli – implantati u grudima.

“Nešto bizarno mi se dogodilo, znači, idem na hitnu sad jer sam se poskliznula, pala niz stepenice i puk’o mi je implant na pola”, rekla je Ella prijateljici. “Od sise?”, upitala ju je prijateljica. “Da”, potvrdila je Ella. “Je*eš me”, iznenadila se prijateljica. “Imam tri sise sad”, objasnila je Ella.

“Da, fizički vidiš dvije sise”, rekla je Ella, a prijateljica je šokirano dodala: “U tri pi*ke materine. Šta si na prsa pala je*ote? Ja nisam znala da je to tako krhko”.

“Pa ono, žele je*eni”, rekla je Ella. Nakon što je prijateljici priznala da ju je zezala, istu šalu odlučila je ‘prodati’ majci Danijeli Dvornik.

“Isuse, znaš šta mi se desilo? Padnem na stepenicu i pukne mi implant na pola”, rekla je Ella majci. “Nemoj zaje*avat! Kako?!”, šokirano je upitala Danijela. “Imam dvije polutke sise sad”, rekla je Ella, a majka ju je upitala: “Isuse, i šta sad?”. Nakon toga ju je savjetovala da se javi liječniku u Zagrebu te ju upitala: “A u pi*ku materinu, pa kakvi su to implanti, je*ote?”.

Nakon što joj je Ella priznala da je riječ o šali, Danijela joj je poručila: “Ajde je*i mater u pi*ku materinu, pa nije da implanti tako pucaju, onda bi svaka treba ‘odala u komadićima!”.

Pogledajte Ellin vlog!
Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.