Screenshot

Malo stenješ, uzdišeš, uvijaš se i zaradiš i do 3.500 eura!

Autor: Dnevno

Kako prenosi mediji u regiji, nezaobilazni dio ljetne “turističke ponude”, već godinama je prostitucija  koja se odvija na jahtama usidrenim u turskim, hrvatskim, i crnogorskim vodama. Kako je prošlogodišnje istraživanje pokazalo, u Hrvatskoj se 6.700 žena bavi prostitucijom a redovnih klijenata koji koriste takve usluge ima između 75 i 110 tisuća, ali tek manji dio njih koristi usluge “elitnih dama” iz kruga koji spada u takozvanu elitnu prostituciju.

Tokom ljeta, prostitucija se seli na more, gdje je iz godine u godinu sve veća potražnja za djevojkama “lakog morala”. O tome koliko je to unosan posao, govori i činjenica da grupe djevojaka stiži avionima iz susjednih zemalja kako bi odradile nekoliko dana, ponekad i nekoliko tjedana na jugu hrvatske obale.

Kako taj cijeli posao funkcionira razotkrila je i afera najvećeg lanca elitne prostitucije u Hrvatskoj koja je otkrila mnogo toga o poslu i klijentima.

U jahting prostituciji na Jadranu uživaju bogati stranci, domaći tajkuni, sportaši i pripadnici podzemlja koji za druženje s damama izdvajaju i do tisuću eura.

Djevojke se na Jadran dovode iz svih krajeva, ne samo Hrvatske već i iz susjednih država, a veliki interes vlada za djevojkama iz Srbije i BiH, jer one prodaju svoje tijelo čak i za komad nakita, luksuzni komad odjeće ili brendiranu torbicu. A te divlje zabave upotpunjene su velikim količinama alkohola i neizostavnog kokaina koji se na palubama šmrče do iznemoglosti.

Isto tako brojne djevojke iz Hrvatske isti taj posao odrađuju na stranim jahtama, pod izgovorom da rade manekenske poslove, a zapravo su prodavale svoje tijelo. Angažiraju ih agencije za “poslovnu pratnju”, a najmanja dnevna zarada iznosila je 500 eura.

Jedan od zaposlenika na jahti rekao je kako se sva zabava na jahtama čiji najam košta i do pola milijuna eura tjedno, svodi na to da se nabavi droga i da se pozovu prostitutke. Najbolje od njih zarade do 3.500 eura. Nadodaje kako se na večeri u Kanu, tokom filmskog festivala može zaraditi i do 35 tisuća eura. Nadarežljiviji klijenti su Arapi. Kaže da je njima novac samo papir. Djevojke dolaze u floti Mercedesa u pristanište za jahte, a onda ih klijenit odabiru. Arapi obožavaju odlazak na jahte, a žene biraju prije nego što se otisnu na pučinu. Na jahtama zna biti i po deset djevojaka, obično modela, koje su gole ili polugole. Zabava se svodi na drogu, piće i seks s prekrasnim ženama. Djevojke čekaju svoje koverte na kraju noći. Klijenti stave dogovorenu svotu u kovertu, a na njoj napišu “dar”. Seks nije tako strašan, obično traje samo pet minuta.Malo stenješ, uzdišeš, previjaš se, kažeš mu kako je velik i tvrd, njemu to bude okidač i gotov je za pet minuta – otkriva jedna ruska elitna prostitutka.
Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.