Foto: Twitter, Facebook

MALO ČUDO U VELIKOM POŽARU: Zadarskom voditelju plamen je u trenu ‘progutao’ stan, ali jedan važni predmet ostao je netaknut!

Autor: Š. P.

“Mogu samo bespomoćno gledati kako požar proždire cijelu zgradu, i stan koji nestaje u pepelu. U trenutku ostaneš bez svega. Bože pomozi…”, napisao je zadarski radijski voditelj i bivši član grupe Postolar Tripper Davor Valčić nakon što se jučerašnji požar u Zadru proširio i na njegovu zgradu, a zatim i progutao čitav njegov stan.

Njegova priča u trenutku je obišla Hrvatsku i čitavu regiju – osim četverogodišnje kćeri, Davor sa suprugom upravo očekuje drugo dijete, a stan im je nestao u plamenu doslovno tri dana prije poroda.

“Ova scena je za mene katastrofa. Ženi je termin poroda za tri dana, baš smo sredili stan za bebu, a imamo i klinku od četiri godine. Tako da je ovo bi nenadani šok za mentalni organizam i zdravlje”, rekao je Valčić i dodao da je stan potpuno neupotrebljiv.

Foto: Facebook

Ipak, kad se vratio u izgoreni stan po dokumente, naišao je na malo čudo – omiljena plišana igračka njegove kćeri prošla je “neozlijeđeno”.

Medo prije dokumenata

“Kći je gledala je kako nam gori stan i cijeli dan plakala ‘moj medo, moj medo’, I sam sam, kad sam gledao požar, pomislio ‘Isuse, gdje je medo’. Kad sam ušao u stan i ugledao ga, bio sam najsretniji. Spasili smo dokumente i njega, s time da sam prvo tražio njega”, rekao je za Novu TV.

“To je čudo. Sjedio je a kauču, oko njega su bile cigle, svega je bilo, a njemu ništa”, dodao je Valčić.

Za pomoć Davoru i njegovoj obitelji koja je u trenu ostala bez krova nad glavom njegovi su prijatelji organizirali i GoFundMe stranicu, na kojoj je dosad prikupljeno više od 19 tisuća eura. Osim toga, Zadrani i Davorovi prijatelji preko društvenih mreža apeliraju na pomoć, a voditelj, iako duboko potresen nesrećom, ističe da je dirnut zbog nevjerojatne podrške u teškoj situaciji.




Osim kao omiljeni radijski glas, Valčić je poznat i kao član grupe Postolar Tripper, koja je od osnutka 2003. godine do raspada 2017. snimila nekoliko albuma, osvojila Porina za najbolji album klupske glazbe, a bili su poznati i kao prava koncertna atrakcija.

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.