Mali Fockeri zavladali kino blagajnama

Autor: dnevno.hr

Na drugom je mjestu remake 'True Grit' braće Coen koji je zaradio 25,6 miliona dolara tijekom vikenda, a za poznatu braću ovo je najbolji prvi vikend.

Treći dio sage o Fockerima zaradio je na američkim kino blagajnama tijekom božićnog vikenda 34 milijuna dolara i tako zasjeo na prvo mjesto top ljestvica.

Zarada je nešto manja od očekivanja, ali kad se pridodaju i dani u tjednu, jer film se prikazan još u srijedu, ipak se nakupi cifra od 48,3 milijuna dolara.

Na drugom je mjestu remake ‘True Grit’ braće Coen koji je zaradio 25,6 miliona dolara tijekom vikenda, a za poznatu braću ovo je najbolji prvi vikend.

Prošlotjedni pobjednik ‘Tron: Legacy’ pao je tako na treće mjesto sa 20,1 milijuna vikendaških dolara, što mu je dosadašnju zaradu u deset dana prikazivanja povećalo na 88,3 milijuna.

VIDEO: ‘Little Fockers’ nakon šest godina donosi nove razloge za smijeh

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.