Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

‘MAJKA MU JE TEŠKO BOLESNA…’ Kolega Akija Rahimovskog otkrio dosad nepoznate detalje: ‘Malo je reći veliki roker’

Autor: Š. P.

“Malo je reći veliki roker, otišao je veliki čovjek”, rekao je u izjavi za Glas Istre Bruno Langer, frontman grupe Atomsko sklonište te dugogodišnji kolega i prijatelj Akija Rahimovskog.

Upoznali su se, kaže, kad je Atomsko sklonište u Ljubljani snimalo svoj drugi studijski album. Aki je tamo služio vojsku, a njihov ga je bubnjar izvlačio iz vojarne i dovodio na druženja. “Rekao je da jedva čeka da završi vojsku jer s Parnim valjkom ima velike planove”, ispričao je Langer.

“Svugdje je prednjačio, uvijek je imao ideje i planove”, dodao je i rekao da mu je vječito zahvalan zbog kolegijalnosti koju je Aki iskazao 2012. godine u rascjepu Langerova projekta Memorijal Serđo Blažević.

“Danas, odmah nakon vijesti o smrti, čuo sam se s Garom Tavatijanom, bubnjarom Leba i soli, i kaže da je Aki sutra trebao doći u Skopje jer mu je majka teško bolesna. Zato je u zadnje vrijeme često boravio u Skopju”, objasnio je pjevač Atomskog skloništa.

Pročitaj i ovo! IMAO JE GLAS KOJI SE NE ZABORAVLJA: Ovo su najljepše pjesme po kojima ćemo pamtiti Akija Rahimovskog

Foto: YouTube

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.