Instagram

Majka Brada Pitta vrši pritisak na njega da oženi Jennifer Aniston, ali evo zašto je to najgora moguća ideja!

Autor: Iva Hanzen

Iako su se neki mediji raspisali o tome kako su Brad Pitt i Angelina Jolie opet zajedno, drugi pak tvrde da će Brad i Jennifer Aniston sada definitivno prohodati jer na njihovom pomirenju ozbiljno radi Bradova majka Jane.

Kako je Brad početkom ove godine pomagao Angelini u brzi oko njihovih kćeri Shiloh i Zahare jer su imale prilično teške operacije pa je čak zbog njih izostao s dodjele filmskih nagrada BAFTA, prvi navijajaju za to da se Brad i Angelina pomire. Oni polaze od činjenice da Brad i Angie izgledaju stašno brižno i suosjećajno jedno prema drugome dok se brinu za svoju djecu, dok što se tiče Angelininih zabrana da Brad vidi djecu kad mu se prohtije, ne vide ništa loše u tome jer je Brad zbog svoje ovisnosti o alkoholu i drogama ugrožavao sigurnost djece. Tako je prije četiri godine skoro pretukao njihovog najstarijeg sina Maddoxa, koji danas ima 18 godina, ali ne kao mjeru discipline, već zato što je bio pijan. Kako je to bio samo jedan u nizu sličnih incidenata, Angelina se odlučila razvesti od Brada i zato mu brani viđanje s djecom – jednostavno se boji za njihovu sigurnost.




Budući da je Brad više puta u intervjuima priznao kako je bio neodgovoran otac, ali i da je konzumirao droge i alkohol, izgleda da je Angelinina priča istinita. Doduše, nije ako pitate Bradovu mamu Jane. Ona tvrdi da je Angelina uništila Bradu život te nagovara Brada da prohoda s Jennifer Aniston, bar ako je vjerovati prema onome što piše tablod Globe

‘Jane je bila duboko pogođena kada su 2005. godine Jennifer i Brad prekinuli, uvijek je molila da nađu način da se pomire. Jasno je rekla Bradu da se nada da će se pomiriti i ponovno vjenčati. Svakog mu dana ‘kvoca’ u nadi da će ju poslušati i ponovno započeti svoju vezu s Jen’, otkrio je izvor blizak Bradu i Jane za Globe.

S druge strane, Jane je svojedobno kvocala Bradu da oženi i Angelinu, dok su još bili u vezi, jer joj se nije svidjelo  to što njihova djeca odrastaju u takozvanom divljem braku. Štoviše, neki su mediji pisali kako je Jane Pitt doslovno naredila sinu da oženi Angelinu Jolie zbog dobrobiti njihove djece, unatoč tome što je još uvijek bila bliska s Jennifer Aniston nakon njezinog razvod od Brada. Jane je pogotovo inzistirala da se ožene nakon što je Angelina po drugi put ostala trudna s Bradom, no Angie je nedavno priznala da se nije htjela udavati za Brada, pogotovo nakon dva propala braka iza sebe.




‘Jane je nezadovoljna što Brad nije oženio majku svoje djece i smatra da se to vjenčanje mora održati što prije. S druge strane Brad koji jako voli Angelinu ne želi je prisiljavati na novi brak’, rekao je jedan izvor medijima tad.

Izgleda da je Brad ipak popustio pod majčinim nagovaranjem jer je na kraju  nagovorio Angelinu na brak, a koliko god da je Jane imala dobru namjeru, nije mogla ni sanjati koji će to biti promašaj. Naime, sve do braka Brad i Angelina imali su divan odnos te su za mnoge bili utjelovljenje savršenog para. Nakon braka sve je krenulo nizbrdo pa se pitamo hoće li Jane uvaliti Brada u nove probleme ako ga natjera da se opet oženi s Jennifer Aniston, samo zato da može reći kako joj je sin u sretnom braku!? Zar joj kao majci nije bitnije da se skine s droge i alkohola, nego da bude u braku? Jane možda želi najbolje za svog sina, no kako je i Jennifer Aniston priznala, baš kao i Angelina, da je Brad u braku bio sebičan i manipulativan, izgleda da je Bradu, ali i ženama oko njega bolje da ni ne pomišljaju na brak. Sve dok ne izliječi svoje ovisnosti, sumnjamo da će mu ikakav papir pomoći.

 

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.