Instagram

Majka Brada Pitta iznenada posjetila Angelinu Jolie! Moli ju da ne učini ono što Angie planira učiniti!

Autor: Iva Hanzen

Premda smo mogli čitati da je Angelina Jolie tek nedavno počela puštati Brada Pitta u kuću, odnosno u vilu u Los Angelesu u kojoj živi s njihovo šestero djece i to nakon gotovo četiri godine od njihovog razvoda, iznenadan posjet Bradove majke Jane Pitt, nije mogla odbiti. Ne samo zato što je bio iznenadan, već i zato što Jane nije vidjela svoje unuke već četiri godine, a Angelina uostalom nikad ne bi odbila posjet Bradovih roditelja jer unatoč svim nesuglasicama s Bradom, shvaća da je Jane ipak baka njezinoj djeci te nikad ne bi razdvojila svoju djecu od njihove obitelji, odnosno od njihovih djeda i bake. Uostalom, kada su Angelina i Brad bili u braku, Angelina i Jane su se jako dobro slagale te su često znale provoditi vrijeme u intimnim razgovorima i dugim šetnjama, pogotovo u šarmantnom ozračju imanja na kojem se Angelina  udala za Brada Pitta. Podsjetimo, radi se o Chateau Miraval u Francuskoj, dvorcu s ogromnim privatnim posjedom i vinogradima, koje Brad i Angelina još posjeduju, a svojedobno su čak ondje proizvodili vlastito vino.

 

View this post on Instagram

 

Château Miraval 2008 #angelinajoliepitt#joliepittfamily#mrandmrspitt #bradpitt#joliepittkids #janepitt#chateaumiraval #angelinajolie

A post shared by Angelina Jolie (@angiejoliefansjolie) on

Jane je navodno došla u posjet sa Sydney, kćerkom Bradova mlađeg brata Douga, odnosno Bradovom nećakinjom koja i Jennifer Aniston strašno obožava te ju još uvijek zove ‘tetom Jen’, s obzirom na to da Jennifer zna od kad se rodila.




I Angelininoj i Bradovoj djeci je bilo teško ne vidjeti baku, ali i Sydney jer su prije redovito posjećivala očevu stranu obitelji, pa je Angelina očito svu bol koju osjeća još od razvoda s Bradom odlučila staviti po strani i učiniti ono što je najbolje za njezinu djecu, a to je da budu u kontaktu sa svim članovima svoje obitelji, bilo da isti dolaze s Angelinine ili s Bradove strane. Uostalom, kako je Angelina izgubila vlastitu majku u 30-ima, Bradova majka uvijek je igrala snažnu majčinsku figuru u Angelininom životu.

 

View this post on Instagram

 




??? ???? ??????? ??? ??? ???? ?? ? ???? ?????? ?✨ #angelinajolie #janepitt #angelinajoliepitt #joliepitt #joliepittfamily

A post shared by ❥︎ ???????? ????? (@angieismylife) on

No, Jane Pitt je imala  još jedan razlog da posjeti Angelinu, a to je da glumica  popusti u brakorazvodnoj parnici koju već četiri godine vodi s njezinim sinom, a u kojoj skrbništvo nad djecom igra veliku ulogu. S obzirom na to da smo nedavno mogli čitati kako je Angelina odlučila napustiti Hollywood i preseliti se u Europu s djecom, što joj je san još od kad je bila u braku s Bradom, moguće je da je Jane molila Angelinu da razmisli o svojoj odluci. Naime, Brad je oduvijek bio protiv te ideje, a kamoli sada kada se očito boji da će zauvijek ostati bez djece, ako ih Angelina odvede na drugi kraj svijeta. S druge strane, shvaćamo da Angelina želi novi početak, ali ne možemo niti kriviti Jane što želi održati obitelj na okupu.

Angelina Jolie se odlučila na radikalan korak! Ipak zauvijek ostavlja Brada, odlazi iz Hollywooda i seli se!

Mama Brada Pitta ovo ne može oprostiti Angelini! Sad se i ona uplela u njihovu svađu!

Mediji su saznali za kćer Brada Pitta i Jennifer Aniston! Sve ove godine ju zajedno odgajaju! Evo kako izgleda!

Iscurile stare fotografije i pisma Angeline Jolie iz djetinjstva! Otkrivaju stvari koje nikad nismo znali o njoj!

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.