Foto: Instagram, YouTube

MAJCI JE POZLILO, TUGA JE NEIZDRŽIVA… Pokopana je mlada YouTuberica Kristina, stotine prijatelja i fanova stigle na posljednji pozdrav

Autor: Dnevno

Majci YouTuberice Kristine Kike Đukić, Nataši, na sprovodu je pozlilo, klonula je i umalo se srušila. Pad su spriječili obitelj i prijatelji koji su u tom trenutku stajali pored nje.

Podsjetimo, Kirstina je pronađena mrtva u noći između 8. i 9. prosinca. Sumnja se na to da si je oduzela život zbog nasilja kojem je bila podvrgnuta na društvenim mrežama. No nakon početnih priča o samoubojstvu, počelo se špekulirati o tome da možda ipak nije digla ruku na sebe. Njezina je obitelj zbog toga medijima poslala priopćenje za javnost u kojem apelira na to da se prestane nagađati o mogućim razlozima smrti.

‘Naše Kike više nema i to je nešto što na žalost ne možemo promijeniti. Ono što možemo učiniti jest zamoliti medije, influencere, prijatelje i ‘neprijatelje’ da prestanu s nagađanjima o tome što se dogodilo i što je uzrok smrti. U izvještaju s obdukcije piše da je uzrok smrti nepoznat. Na toksikološki nalaz čeka se i do 2 mjeseca, tako da prije toga nećemo imati informacije o tome što se točno zbilo. Time što nagađate i pričate da se Kika ubila, doveli ste nas u situaciju da ne možemo sahraniti naše dijete i sestru jer svećenik ne želi održati obred zbog informacija koje se šire u medijima’, stoji u priopćenju.

Foto: YouTube

Međutim, na sprovodu koji je započeo u 13:00 sati na beogradskom groblju Lešće pojavila su se čak dva svećenika. Na sahrani je osim obitelji i prijatelja bilo mnogo Kristininih fanova i pratitelja njezina YouTube kanala. Dječaci i djevojčice navodno su pobjegli iz školskih klupa kako bi se u suzama oprostili od svoje zvijezde.

Pročitaj i ovo: ‘JEZIVO JE DA IMAŠ OVAKAV MEDIJSKI PROSTOR!’ Je li karijera Baka Praseta gotova nakon tragične smrti 21-godišnje Kristine?

 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.