Foto: Instagram

Maja Šuput ‘uhvaćena’ kako drugom muškarcu sjedi na koljenu, mnogi žale njezinog supruga: ‘A crni Nenade što si doživio’

Autor: Dnevno.hr/T. P.

Pjevačici i članici žirija u showu ‘Supertalent’ Maji Šuput, umjesto Janka Popovića Volarića, za ‘stolom odluke’ pridružio se novi član – glumac Fabijan Pavao Medvešek. Maja nije mogla sakriti svoje oduševljenje pa se novom kolegi ‘bacila’ u krilo.

Maja je podijelila fotografiju sa snimanja nove sezone popularnog reality formata ‘Supertalent’, a moglo se primijetiti da se pjevačica jako opustila te da joj pašu promijene pa je sjela Fabijanu u krilo i s pratiteljima podijelila svoje misli.

‘Nakon pola desetljeća u nasu malu, voljenu, ponekad disfunkcionalnu, ali složnu televizijsku ‘Supertalent’ obitelj umjesto Janka Popovića Volarića došao je Fabijan Pavao Medvešek.

Kako se snašao prosudit ćete sami na jesen, a ja sam novog kolegu odmah ‘krstila’ fotkom da vidim kako mi stoji. A sad da čujem što mislite o novom članu i najbitnije kako će izgledati na mojim društvenim mrežama’, napisala je maja u opisu objavljene fotografije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)





Majini pratitelji ne dijele njezino oduševljenje novim članom žirija pa su joj većinski komentirali da će im nedostajati Janko, a najviše su zabrinuti kako će Nenad Tatarinov reagirati na pjevačičino izazovno poziranje sa zgodnim glumcem.

‘Janko je Janko’, ‘Tko je tak? Bolji je Janko’, ‘Lijep, ali Janko ima ono nešto’, ‘A crni Nenade, što doživi’, ‘Bolje je pitanje što će Nenad reći na ovo’, komentari su na Majinom Instagramu.




Autor:Dnevno.hr/T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.