Instagram

Maja Šuput se u seksi pidžami pohvalila novim proizvodom koji je lansirala! Biste li ga kupili?

Autor: Iva Hanzen

Nakon mikrofona, sladoleda, šilterica, rokovnika i natikača, a potom i slušalica koje ujedno služe i za slušanje glazbe i kao grijači za uši, Maja Šuput je lansirala novi proizvod. Riječ je o jastuku koji je dizajnirala u suradnji s Dormeom, a kako je pjevačica objasnila, posebnost ovog jastučića leži u tome što ima dva džepića – jedan u koji roditelji mogu spremiti mliječni zub koji je ispao djetetu i drugi u kojem dijete može očekivati poklon.

‘Svojoj dječici možete lako objasniti da kad ispadne zubić ?? u jedan jastučić mogu staviti zubić, a u drugi će vila staviti poklončić ???’, objasnila je Maja te je dodala da ovaj jastuk mogu koristiti i odrasli.

‘Za sve nas koji ne očekujemo ispadanje istih u skorije vrijeme, jastučić služi i kao dekoracija, ali i kao grijač ruku u hladne dane koji dolaze ?? ?Ono što pruža svima je topli zagrljaj pa se i službeno zove Warm hug ? (Topli zagrljaj)’, poručila je Maja.

Instagram

 

Instagram

 

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.