FOTO: Instagram

MAJA ŠUPUT PROGOVORILA O TRUDNOĆI: ‘Zbog bebe trenutno živimo u unajmljenom stanu’!

Autor: N.K

Maja Šuput je trudna i unatoč tome nije se povukla iz javnog života. Upravo suprotno, Maja o svojoj trudnoći otvoreno govori i ne skriva ogromno zadovoljstvo.

Za sada kaže, nije imala niti jednu tegobu.

“Samo da tako ostane, nisam imala nijednu tegobu, nijednu mučninu, nijednu promjenu raspoloženja, nijedan umor, nijedno nateknuće, baš ništa, osim toga što više ne stanem u svoju odjeću, ali to je prirodno”, rekla je Maja za Večernji.

Priznaje pritom da je jedva dočekala da se počne baviti opremanjem bebine sobe i svega što treba.

“Sve sam već izabrala, ali vjerojatno će se još toga nadodati. Stan je kompletno srušen jer smo ga odlučili preurediti novim namještajem i novom energijom i zbog toga što do sada nismo imali dječju sobu, tako da se ta soba sad radi iz temelja. Dok je muž s dizajnerima interijera i arhitektima zadužen za kompletan stan, u bebinu sobu ne dam nikome. Tu sam se angažirala sama i točno znam što želim. Trenutačno živimo u unajmljenom stanu i čekamo koji dan da nam naša oaza bude gotova, a tek tad počinje opremanje “, rekla je uzbuđeno Maja najavivši kako će kroz koji dan otkriti spol djeteta. Trenutno su to odlučili zadržati za sebe zbog oklade.

Autor:N.K
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.