Foto: Nova TV screenshot

Maja psovala i napravila scenu u Supertalentu: ‘Di je zaštitar, zvat ću policiju. Odvratno’

Autor: I.D.

Ideja „Lave, ustani, zapni i kreni. Ćao“ u Branku živi već više od godine dana. Nakon puno padanja i ustajanja napisao je svoju knjigu „Pravilo broj 1“ i time zakoračio u poduzetničke vode.

Maja se skamenila od straha

No, prodaja knjige nije baš dobro išla i tad mu se javljaju prve sumnje. U tom trenutku stao je pred ogledalo i sjetio se da je negdje pročitao motivacijsku rečenicu koja mu je bila inspiracija. Sada živi uspješno, postao je pisac, mentor i influencer. Puno puta je pao i to ga najviše gura naprijed. Čast mu je doći na Supertalent, a ako pobijedi, novac želi uložiti u posao. Neće imati tremu, kaže, jer mora biti lav i želi da ga svi zapamte.


Foto: Nova TV screenshot

Svojim osebujnim nastupom, Branko je neugodno iznenadio žiri, ponajviše Maju, koja se skamenila od straha i slučajno ga je u afektu opsovala.

@fosilka321

#supertalent #supertalenthrvatska #majašuput 😐 🙈

♬ original sound – fosilka321

“Di je zaštitar. Ja ću zvat policiju! Kakvo je ovo ponašanje? Kaj hoćete, utjerat strah u mene? Nije fora! Ovo je odvratno”, derala se Maja. ”Ovo nije live coaching, ovo je propovijedanje!”, nezadovoljno je komentirala.

Horor u Supertalentu, čak je i Fabijan zapomagao i gutao knedle: ‘Ljudi, što je ovo?’
Nakon neugodne tišine, žiri nije imao riječi hvale za nastup te su se Branku zahvalili na dolasku.

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.