Foto: Instagram/Facebook

‘MAJA MORALES ZA SIROTINJU’ Iznerviran Ciganović niže komentare o vozačici ZET-a: ‘Raspišite natječaj za starlete’

Autor: Dnevno.hr/K. V.

Po zagrebačkim ulicama naveliko se šuška o jednoj od glavnih tema ovih dana. Radi se o ZET-u, no ovoga puta ne zbog vozila ili voznoga reda, već o jednoj vozačici.

Riječ je o Ivi Pandžić, 24-godišnjoj Zagrepčanki, koja je, kako doznaje Jutarnji list, odmalena maštala o upravljanju ZET-ovim vozilima. Ona je u toj ulozi već nešto više od godine dana, a nakon što je nedavno osvanula na TikToku, dodijeljena joj je titula najzgodnije vozačice.

Popularnost joj je narasla nakon što se društvenim mrežama proširila snimka nje u tramvaju kako nasmiješeno i veselo pozdravlja putnike koji ulaze u njezin tramvaj.

@v00kie♬ Boss Bitch – Doja Cat

Brzinom munje počeli su stizati komplimenti i poruke podrške na Ivin račun. U slobodno vrijeme objavljuje snimke na TikToku, gdje je prati 3700 ljudi. Njezini videozapisi broje tisuće pregleda, a jedan je čak pregledan 229.000 puta.

@misspandzic #fyp #foryou #balkan #foryoupage #viral #zagreb #croatia #night #fun #crazy #fypp #fypシ #bday #me ♬ original sound – Iva Pandžić

Pojavljivanje mlade Ive u javnosti  komentirao je i Neven Ciganović. Oglasio se u komentarima ispod jednog članka, kazavši: “Ovo vam je već ne znam koji post o njoj. Kao da ste otkrili neku novu rijetku vrstu starlete. Radije raspišite natječaj da se traže starlete na ‘neobičnim’ radnim mjestima. Siguran sam da ste prošli i pored neke napirlitane ‘babasere’, ali ste pomislili da se si je mačka došla popravit šminku na toalet.”




Na jednoj se objavio oglasio s još jednim komentarom: “Vratila se Maja Morales za sirotinju. Više ništa neće biti isto kao prije. Knoll, spavaš li mirno?” Naravno da je tim riječima Ciganović izazvao reakcije. Dok su se neki smijali njegovim riječima, većinom su stali u obranu ZET-ove vozačice. Slijedi li nam novi medijski “sukob” u kojem je Ciganović u glavnoj ulozi, slijedi nam vidjeti, a je li ovime pretjerao – prosudite sami.

Autor:Dnevno.hr/K. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.