Foto: Instagram

LUKA MODRIĆ U ZEMLJI JEDNOROGA: Pogledajte kakvu je rođendansku bajku priredio najmlađoj kćeri!

Autor: Š. P.

Tri tjedna nakon što je u krugu obitelji proslavio 33. rođendan, nogometaš Luka Modrić opet je okupio svoje najmilije, a opet je ‘pala’ i rođendanska torta, ovog puta – u svijetu ružičastih jednoroga.

Čitava produkcija osmišljena je, dakako, za četvrti rođendan njegove kćeri Sofije. “Sretan rođendan mojoj predivnoj princezi! Puno te volimo! Sretan rođendan, sve moje”, napisao je nogometaš uz nekoliko fotografija s dječje proslave, a čestitke i dobre želje stigle su od prijatelja, kolega i obožavatelja.

Foto: Instagram

Inače, mala Sofija je prava zvijezda još od rođenja – s tatom je na stadionu u Kijevu 2018. godine slavila pobjedu u finalu Lige prvaka, a njezina dječja zbunjenost zbog buke i šarenila sutradan je bila vijest u mnogim svjetskim medijima.

Foto: Instagram

Čestitajući joj treći rođendan prošle godine, Luka je otkrio da mala ljepotica ima nadimak – Sosi. Luki i Vanji Modrić to je najmlađa kćer, a oism nje, imaju i sina Ivana te kćer Emmu.

Foto: Instagram

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.