Lotus i Naomi Campbell za Haiti

Autor: Marko

Naomi Campbel zajedno s Lotusom prikuplja pomoć za potresom razrušeni Haiti. Lotus je zadužio svog dizajnerskog odjela, Donata Coca da prema ideji Naomi Cambell izmjeni malo vanjski izgled Lotusovog najnovijeg i najiskoristivijeg modela Lotus Evore.

Udruženim snagama Naomi i Lotus će jednu od osam izrađenih i izmijenjenih Evora ponuditi na aukciji čiji cilj je skupljane što više pomoći za potresom uništene Haite. Nova Evora je prošarana šarenim detaljima haićanske zastave te natpisa „Naomi for Haiti“. U sklopu London Fashion Weeka, 18. veljače, Naomi organizira humanitarno modni show i aukciju „Fashion for Relief TM“.

– Duboko sam pogođena nedavnom tragedijom na Haitiju. Toliko je ljudi poginulo i stradalo u potresu. Žene i djeca posebno su pogođeni u ovakvim katastrofama. Moda je univerzalna, osobna i dopire do svakoga. Iznimno mi je drago što Lotus Cars podržava moj „Fashion Relief TM“ humanitarnu akciju i uz takvu nesebičnu pomoć sigurna sam da ćemo uspjeti sakupiti toliko potrebna sredstva za pomoć ženama i djeci Haitija,- rekla je Naomi Campbel o ovoj hvale vrijednoj humanitarnoj akciji.


Ostalih sedam automobila, Lotus će prodati putem on-line aukcije na svojoj internet stranici, a sakupljena sredstva će otići „White Ribbon Allienceu“, organizaciji koja pomaže u obnavljanju zdravstvenog sustava na Haitiju.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.