KRASNODAR PERSUN

LOKAS IMA NOVOST: Obožavali smo Upitnik, cijela Hrvatska je pratila Dvornikove, a sad priprema kviz-poslasticu!

Autor: Dnevno

Joško Lokas, 49-godišnji televizijski voditelj, poznat po vođenju Potjere, a prije toga Upitnika i sličnih kvizovam,osmislio je novi kviz za koji se nada da će u skoroj budućnosti biti i realiziran.

“Kviz Solo je novi projekt i još nismo potpisali ugovor ni s jednom televizijom. Svaki takav format ima određeno vrijeme za pronalazak adekvatnog partnera. Mi smo snimili pilot i ponudili ga HRT-u”, rekao je Lokas za Index i dodao kako je sve još neizvjesno.

“S pilotom smo bili zadovoljni i mi i urednici HRT-a, ali kako živimo u ludo doba zbog cijele situacije odgodili smo pregovore za neka sretnija i, nadamo, se puno bolja vremena.”

“Solo nevjerojatno brz, interaktivan, kratki kviz znanja koji krase dinamika, konstantni zapleti i raspleti. U Solu baš svatko može vrlo lako postati pobjednik, a veliki broj ljudi istovremeno može osvojiti novčane nagrade”, otkrio je nekoliko detalja o novom kvizu.

“Moderator u 15-minutnoj emisiji vrlo brzog ritma komunicira s natjecateljima koji nisu u studiju. Razlika je u tehnologiji pomoću koje komuniciramo s velikim brojem igrača koji u tom trenutku mogu biti bilo gdje. Svi igrači igraju istu igru, ali je svaki igra za sebe”, rekao je.

Lokas je 1997. godine osmislio popularan kviz Upitnik, koji je vodio 2004., a kao autor potpisuje formate Diplomac, HNL manager, Večeras s Joškom Lokasom, 341, Dvornikovi, Mamutica, Jeopardy, Derbi, 5 minuta slave. Bavio se i produkcijom Kod Ane, Policijska patrola, Ostati živ, 20pet, Operacija Kajman, Mamutica.

Za tvrtku Emotion uređuje show Ja mogu sve na RTS-u (od 2015.), a kao urednik pokrenuo je Kolo sreće u Srbiji 2016.




Bio je autor i voditelj kviza Šifra koji se emitirao na HRT-u od 2016. do 2019. od kad ga pratimo u kvizu Potjera na HRT-u.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.