Foto: Peđa Milosavljević, Darko Tomas/CROPIX

LJUTI MIŠA GROF SE VRATIO IZ ZAGREBA! Otkrio što je radio pa malo sipao gorčinu: ‘Ona će dobiti sve što je njeno, nije problem’

Autor: Dnevno.hr

Voditeljica Nikolina Pišek danas je bila u Beogradu, a ubrzo nakon što su se njezine fotografije prenijeli mediji, oglasio se i Miša Grof, otac preminulog Vidoja Ristovića koji se upravo vratio iz Zagreba.

“Niti znam da je u Beogradu, niti znam razlog njenog dolaska jer sam ja sinoć stigao iz Zagreba”, rekao je Miša za Kurir i dodao da je angažirao odvjetnika.

Otkrio je i kako nije bio u vili sina i snahe koja je u izgradnji, ali da redovito dobiva fotografije od jedne agencije.

Ne vjeruje ni da je Nikolina danas bila na groblju, a na pitanje da li još uvijek ima pristup stanu u kojem je živjela sa Vidojem, Miša Grof je odgovorio:

“Kako da ne, naravno”.

Za Kurir je rekao da se s Nikolinom nije čuo ni vidio, a smatra da je ona došla u Beograd ‘po svoje’.

“Malo sam umoran jer sam putovao noćas, malo prije sam stigao iz Zagreba. Pored svega što me snašlo umor je najmanji problem. Bio sam u Zagrebu kako bi odvjetnicima potpisao punomoć, radi se o nekom sporu. S Nikolinom se nisam ni čuo ni vidio, od vas čujem da je došla u Beograd. Moguće da je došla zbog imovine, ne znam. Ona će dobiti sve što je njeno, nije problem, ali što je to ona zaradila i što je njeno?!”,  rekao je Miša Grof za Kurir.




Podsjetimo, Nikolina je danas na Instagramu otkrila da je stigla u Beograd.

“‘Trebalo bi ubijati prošlost sa svakim danom što se ugasi. Izbrisati je da ne boli. Lakše bi se podnosio dan što traje, ne bi se mjerio onim što više ne postoji. Ovako se miješaju utvare i život, pa nema ni čistog sjećanja, ni čistog života.’ I ja znam da mogu i hoću. Čak i na ovom mjestu koje boli najviše. Samo ljubav može sve”, napisala je u opisu fotografija.

‘DEGUTANTNO JE TO ŠTO RADIŠ’ Nikolina Pišek objavila fotke iz Beograda pa je odmah napali: ‘Treba da se stidi’




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.