Foto: Guliver

LJUBIO JE NAJLJEPŠE ŽENE SVIJETA! Legendarni glumac i miljenik žena smirio se s 20 godina mlađom: Kevin Costner slavi 68. rođendan

Autor: Dnevno.hr/ K. V.

Popularni glumac i miljenik žena, mnogima omiljeni glumac Kevin Costner, bliži se polako sedamdesetim godinama. Naime, glumac danas slavi 68. rođendan, a njegov život je uistinu poput filma napisanog rukom vrlo maštovitog scenarista.

Osim što je izgradio nevjerojatnu glumačku karijeru, Costner je vodio i vrlo uzbudljiv ljubavni život, koji i nije imao uvijek baš sretne i lijepe krajeve. Vlasnik dvaju Oscara i brojnih drugih nagrada ljubio je mnoge žene, no samo jedna ima “titulu” ljubavi njegova života.

Iako je tijekom odrastanja pokazao mnoge talente, Costner se odlučio za glumu na poticaj slavnog glumca Richarda Burtona. U Hollywood je pristigao s tadašnjom suprugom Cindy Silvom, a u početku, dok je obilazio audicije, radio je na ribarskim brodovima, kao vozač kamiona i na turističkim vožnjama čije su teme bili domovi slavnih.

Kevin Costner i Cindy u društvu predsjednika Reagana i Forda sa suprugama / Guliver

S njom je dobio troje djece, kćeri Annie i Lily te sina Joea, no uskoro nakon što je postigao veliki uspjeh s filmom “Ples s vukovima”, brak je zapao u krizu. Prema glasinama razlog je bila njegova nevjera, a nakon 16 godina par se razveo.

Nakon razvoda od prve supruge ljubio glumice Michelle Pfeiffer, Miru Sorvino i Courtney Cox te supermodele Naomi Campbell, Angie Everhart i Carlu Bruni. Potom je bio s glumicom Bridget Rooney, s kojom je dobio sina Liama, a prekinuo prije nego je maleni prohodao. Razlog za prekid je bila Kevinova kratka romansa sa supermodelom Elle MacPherson, a neko vrijeme je negirao očinstvo.

Kevin Costner i Christine Baumgartner / Foto: Guliver

Nakon niza avantura, sreću je ponovno pronašao s Christine Baumgartner, dvadeset godina mlađom djevojkom, s kojom je hodao četiri godine krajem devedesetih. Par je tada prekinuo jer Kevin nije htio imati još djece, no na koncu su se vjenčali 2014. godine i dobili dvojicu sinova i kćer te su još uvijek u braku.

Ipak, pjevačica Whitney Houston je žena za koju je tvrdio da je ljubav njegova života. Zajedno su glumili u popularnom filmu “Tjelohranitelj”, a njezina smrt prije gotovo 11 godina iznimno ga je pogodila.  “Nisi bila samo lijepa. Bila si lijepa koliko žena može biti“, rekao je Kevin i briznuo u plač u televizijskom prijenosu posljednjeg ispraćaja.




Kevin Costner i Whitney Houston / Foto: Guliver

Osim u “Plesu s vukovima”, koji mu je donio dva Oscara, i “Tjelohranitelju”, Costnera smo gledali u uspješnim filmovima kao što su “Vodeni svijet”, “Polje snova”, “Poruka u boci”, “Poštar”, “JFK” i mnogi drugi.

 

 




Autor:Dnevno.hr/ K. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.