FOTO: Nova TV

Lik iz kultne serije za kojom su Hrvati ludi ga umalo stajao fine love u Jokeru

Autor: G.B.

Mirko Mandić, po struci diplomirani ekonomist, pokazao je zavidno znanje na brojnim pitanjima u Jokeru, a netočno je dogovorio na njih četiri.

No, četiri su bila sasvim dovoljna da počne padati na novčanoj ljestvici, ali je točnim odgovorima na posljednjim pitanjima ipak uspio kući ponijeti 500 eura.

Pitanje koje je presudilo koliko će novca osvojiti odnosilo se na poznavanje cesta u Hrvatskoj: “Koje dvije autoceste čine Istarski ipsilon? A) A5 i A6 B) A6 i A7 C) A7 i A8 D) A8 i A9.” Mirko je metodom eliminacije došao do odgovora D i točno odgovorio.

FOTO: Nova TV

Darth Vader ga umalo stajao zarade

Dobio je i pitanje iz književnosti za koje je i najavio da mu ide nešto bolje od drugih područja. Čim se pitanje otvorilo odmah je znao odgovor i veoma brzo zaključao odgovor.

“Po nadimku kojeg hrvatskog dramatičara je nazvano zagrebačko kazalište Vidra? A) Ivo Vojnović B) Marin Držić C) Miroslav Krleža D) Ivo Brešan.” Točno je odgovorio –  B) Marin Držić.

Nakon operacije kičme i rehabilitacije, stigao poseban dan za Gabi Novak: Čekala ga je od 1959.
Pitanje s kojim se već na početku Mirko pomučio i na koje je potrošio čak tri jokera odnosilo se na kultne Ratove zvijezda. “Kako se zove sin Darth Vadera u Ratovima Zvijezda? A) Han Solo B) Luke Skywalker C) Obi-Wan Kenobi D) Yoda.”  Uz pomoć jokera, koji mu je sugerirao da je Luke Skywalker točan odgovor, došao je do kraja.
Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.