Instagram

Lijepa glumica ostavila zaručnika i preselila se kod mlađeg dečka! Nije mogla izabrati bolniji datum da ovo učini!

Autor: Iva Hanzen

36- godišnja redateljica i glumica Olivia Wilde primijećena je kako  na Valentinovo premješta više kofera iz kuće koju je dijelila s bivšim zaručnikom, 45-godišnjim glumcem Jasonom Sudeikisom u kuću 27-godišnjeg pjevača Harryja Stylesa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Harry Styles [fan account🌻] (@hsnewstr)

 

View this post on Instagram

 




A post shared by اخبار سلبریتا با چاشنی حاشیه (@celebrities_plus_ir)

Izvor za Page Six potvrdio je da je Wilde viđena kako pakira prtljagu u svoj automobil parkiran ispred rezidencije u LA-u koju je dijelila sa Sudeikisom te je rekao da se Olivia selila u više navrata, a za posljednji rastanak odabrala je uistinu zanimljiv datum koji govori jako puno. Nakon preseljenja od Jasona, Olivia je istog dana viđena kako istovaruje prtljagu ispred doma Harryja Stylesa u holivudskim brdima, a Styles i Wilde fotografirani su zajedno na istom imanju u veljači.




 

View this post on Instagram

 

A post shared by DWD Spoilers (@dwdspoilers)

Podsjetimo,  bivši zaručnici koji dijele dvoje djece, kupili su dom u LA-u 2019. godine, no izgleda da se romansa između Harryja i Olivije rasplamsala pa čak ni novi dom nije uspio spasiti odnos između Wilde i Sudeikisa.

Page Six ekskluzivno je u siječnju izvijestio da su Wilde i Styles počeli izlaziti nakon što je par zajedno prisustvovao vjenčanju njihovog agenta Jeffreyja Azoffa. Nekoliko dana kasnije, fotografirani su dok su bili s prijateljima u Santa Barbari u Kaliforniji. Par se navodno upoznao na snimanju nadolazećeg filma “Ne brini draga”, koji Wilde režira, a u kojem glumi Styles. Glumačka ekipa završila je snimanje tijekom vikenda, prema Florence Pugh, koja također glumi u filmu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PerezHilton.com (@perezhilton)

Izvor za Page Six je rekao da je Harry razlog Olivijina odvajanja od Jasona, no nakon više od sedam godina provedenih skupa, bivši su zaručnici ostali prijateljski nastrojeni i nastavit će zajedno odgajati ​​ 6-godišnjeg Otisa i 4-godišnju Daisy.

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.