iStock

ZNATE LI ŠTO JE OBRNUTO POHANJE? Hit kojeg morate kušati

Autor: dnevno.hr

Pohanje često iziskuje velike količine ulja i masnoća, a k tome oduzima i podosta vremena jer potrebno je stajati uz štednjak kako biste dobili omiljeno, hrskavo i ukusno jelo. Na ovaj način možete pohati svo povrće, pa čak i meso. A mi vam s obzirom na sezonu donosimo odličan recept za pohane tikvice.

Potrebno vam je:

-dvije tikvice

-brašno

-krušne mrvice

-2, 3 jaja

Zagrijte pećnicu na 170 stupnjeva. Tikvice narežite na kolutove, poslolite i ostavite da kratko odstoje. Prebrišite ih kuhinjskim ubrusom, a jaja umutite pjenjačom. Valjajte tikvice u brašno, jaja i krušne mrvice te posložite na lim za pečenje obložen papirom za pečenje. Stavite peći na 15-tak minuta dok ne dobiju zlatnu boju.

BAKIN RECEPT: Ovo je tajna najjednostavnijeg i najukusnijeg kolača! Zapišite jednom zauvijek!

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.