VIDEO: Van Damme malo sutra: Ovako Chuck Norris čestita Božić i Novu Godinu

Autor: M.M.

U genijalnoj reklami Chuck Norris posramio je zračnom akrobacijom Van Dammea, čija je špaga na dva šlepera izgleda kao dječja igra prema ovome.

Naravno, ovdje nije riječ o pravom Chucku Norrisu jer on nebi nikome dopustio da mu gazi po glavi. Riječ je o animiranoj obradi mađarske produkcijske tvrtke Delov Digital koja je svima uputila božićnu i novogodišnju čestitku parodijom na reklamu Volva u kojoj je van Damme napravio špagu između dva šlepera.

Samo Chuck Norris može izvoditi špagu između dva zrakoplova dok mu na glavi pritom stoji vod vojnika koji su poslagani u formaciju božićnog drvca.

Video je već sakupio blizu 5 milijuna klikova, te će u narednim danima nadmašiti i reklamu u kojoj je nastupio Van Damme. No, belgijski borac ima razloge za zadovoljstvo jer je sa 62 milijuna pogleda u mjesec dana zasigurno prvi kandidat za osvajanje nagrade za reklamu godine.

Autor:M.M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.