VIDEO: Thomas Beatie, muškarac koji je rodio troje djece, obavlja histerektomiju

Autor: P.R.

Beatie koji je rođen kao žena 1974. godine pod imenom Tracy Lagonido nikad se nije podvrgnuo operaciji spolnog organa koja bi mu nadomjestila muško spolovilo, a odluka da potpuno ne ukloni ženske spolne organe uslijedila je nakon što je saznao da njegova supruga Nancy neplodna.

Thomas Beatie, muškarac koji je rođen kao žena, a medijima postao posebno zanimljivim tijekom svoje prve trudnoće 2007., najavio je da bi nakon rođenja svoga trećeg djeteta ipak mogao obaviti histerektomiju.

Gostujući na CBS-ovoj emisiji The Doctors, Beatie koji je operacijom na Havajima 2002. godine postao muškarac, ali nije nikad u cijelosti uklonio ženske reproduktivne organe, progovorio je i o pojmu nekonvencionalne obitelji. Također, u emisiji gdje se prvi put pojavio u medijima s cijelom obitelji, savjetovao se sa stručnjacima o gubitku kilograma koje je nakupio u trudnoći.

Beatie koji je rođen kao žena 1974. pod imenom Tracy Lagonido nikad se nije podvrgnuo operaciji spolnog organa koja bi mu nadomjestila muško spolovilo. Odluka da potpuno ne ukloni ženske spolne organe uslijedila je nakon što je saznao da je njegova supruga Nancy, koja ima već dvoje odrasle djece, neplodna. Budući da je Beatie uklonio grudi, djecu je dojila 48-godišnja supruga. Tijekom trudnoće Beatie je morao prestati uzimati muške hormone, međutim, sada se ponovo osjećati kao pravi muškarac, piše The Sun.

Zasada Beatie koji živi u Arizoni ima troje djece, kćer Susan i sinove Austina Jensena, rođene između 2008. i 2010. godine uz pomoć donirane sperme.




Autor:P.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.