Foto: Screenshot/TikTok

(VIDEO) Snimio djevojku u Dubravi usred noći i podijelio snimku na TikToku: ‘Ako ju netko zna, nek se javi!’

Autor: Dnevno

Sa 12. kata u zagrebačkoj Dubravi, Daruvarac sa zagrebačkom adresom, Duško Ilijević, poznatiji je kao dizajner “custom” bicikala, prije nekoliko je dana sa svog prozora snimio prizor koji je podijelio sa svojim pratiteljima na TikToku.

Video je ubrzo postao viralan, te se počeo širiti društvenim mrežama, a prikazuje djevojku koja usred noći hoda sama ulicom, pleše i uživa.

“Meni je ova cura tol’ko sad uljepšala dan da je to nešto predivno! I uspio sam ju snimit, nije prizor koji se često viđa, ali…Dubrava je fakat jedan dobar kvart i pozitivan i ja sam tak sad ‘happy’ kad sam ju vidio i nemam pojma ‘ko je…i njoj je tak’ genijalno i baš joj hvala što si čaga i što ju boli briga za sve oko nje! Joj, super!

Gledam stoput sad već ovaj video i mislim si divota! Ja bi isto tak! Možda i budem ovih dana! Super! Sam’ se smijem i gledam i svaka ti čast draga! Čagaj jer je život fakat jedno divno mjesto i treba uživat što više! Trebamo svi bit kao ona!…Jel’ ju netko zna? Ako ju netko zna, nek se javi! Uživajte ljudi! Ajmo svi plesat po cesti! Bit će nam ljepše! Dubrava ‘kicks as*’! Uživajte!”, poručio je Ilijević uz snimku koja je nastala 15. srpnja.

“Dubrava Its’s life”, “Predobro”, “Nema puno pozitivnih ljudi al kad naiđemo na njih nema niš ljepše”, “Djevojka je super, ali i ti si super, imaš predivan glas i ti si meni uljepšao dan”, nižu se komentari.

@duskoilijevic##dancing ##street ##dubrava ##happy ##happiness ##heart ##loveyourself ##ljubav♬ Try Something New (Holiday Mix) – Alex Arias & Alexander Julius Wright




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.