VIDEO: Ribič ulovio ‘majku svih kornjača’ koja grize brzo poput zmije

Autor: P.R.

Nimalo bezazlena masivna kornjača munjevito je krenula prema pomagaču protegnuvši svoj vrat dužine jednake polovici njenog tijela. Neočekivani napad koji podsjeća na napad zmije šokirao je iskusnog ribiča i ostatak družine.

Jeremy Wade iskusni je ribič koji je nebrojeno puta na svoju udicu ulovio neka od ‘najspektakularnijih riječnih čudovišta’, no kada je pripremio svoj ribički pribor i smjestio uz obalu brze i mutne rijeke nije ni slutio da će umjesto ribe velikih proporcija na svoju udicu uhvatiti enormno stvorenje neobičnih i opasnih reakcija. Već nakon što je zagrizlo udicu, Jeremy je znao da se u koštac hvata s nečim velikim. Svojoj ekipu pomagača upozorio je da se pripreme na veliku ribu iščekujući da svaki trenutak izviri na površinu.

– Kornjača! Kornjača! To je majka svih kornjači! – uzviknuo je Wade izvlačeći stvorenje na obalu poručujući svojim pomagačima da brzo pribave kamen.

No, nimalo bezazlena masivna kornjača munjevito je krenula prema pomagaču protegnuvši svoj vrat dužine jednake polovici njenog tijela. Neočekivani napad koji podsjeća na napad zmije šokirao je iskusnog ribiča kao i njegove pomagače. Vodenu kornjaču vratili su natrag u rijeku.

– Nadam se da se nećemo vidjeti tako brzo – rekao je Wade i predahnuo.

Autor:P.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.