VIDEO: Prodala nevinost za 780.00 dolara na online-aukciji!

Autor: P.R.

Japanac Natsu ponudio je najveći iznos za nevinost Brazilke Catarine Migliorini te tako iza sebe ostavio natjecatelje čije su ponude posljednjeg dana aukcije s 150.000 američkih dolara skočile na 620.000.

Dvadesetogodišnja Brazilka Catarina Migliorini prodala je svoju nevinst za 780.000 američkih dolara muškarca iz Japana pod imenom Natsu, kjoji je ujedno dao i najvišu ponudu.

Natsu je tako iza sebe ostavio natjecatelje čije su ponude posljednjeg dana aukcije s 150.000 američkih dolara skoočile na 620.000. Ipak, ponudom od 780.000 dolara, Natsu je pomeo konkurenciju.

Skromniji iznos od 3.000 dolara dobio je Alex Stepanov koji je u isto vrijeme na aukciji svoju nevinost prodao ženi iz Brazila.


Brazilka Migliorini kaže kako će 90 posto iznosa dati u dobrotvorne svrhe, ali organizator aukcije ne vjeruje u to i smatra kako je to za Brazilku čisti posao.

– No ovo je postala velika priča u Brazilu i, ako sad ne da novac, svi će misliti da nije dobra osoba – rekao je organizator Justin Sisely.

Autor:P.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.