VIDEO: Ovaj mali nije zadovoljan. Nije zadovoljan, dovraga!

Autor: M.S.

Nakon što mu je oteta prilika da uhvati tvrdu lopticu koja je letjela prema njegovom dijelu tribine, ovaj mali Amerikanac se naljutio. Jako je ljut. Jako, jako, jako!

Amerikancima je fora onaj suicidalni trenutak pokušaja hvatanja baseballske lopte kad odleti u publiku. Iako je lopta tvrda i leti desetcima kilometara na sat, a inače je hvataju ljudi sa specijaliziranim rukavicama, to obožavatelje baseballa ne smeta. Kad lopta ide prema tebi, uhvatiš je i onda si faca. Ako slučajno ne doleti u facu…

Bilo kako bilo, to Amerikanci vole od jako malih nogu, a dečko na ovoj snimci to osobito jako voli. I stvarno mu nije drago što je lopticu ulovila ‘neka tamo dolje krava’. Stvarno mu nije drago. Nezadovoljan je koliko može biti bez da skoči na hvatačicu i istrgne joj loptu iz ruke.

Ipak mu je na kraju osoblje stadiona uručilo loptu.

‘Razmaženo derište’, reći će neki, no mi nećemo propitkivati odgojne metode njegovih roditelja. Pogledajte sami nezadovoljnog mališu:

Autor:M.S.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.