VIDEO: Beba iz maminog trbuha primila liječnika za prst!

Autor: M.P.Š.

Amerikanac Randy Atkins doživio je poprilično nevjerojatan trenutak dok je prisustvovao rođenju svoje kćerkice. Malena Nevaeh tijekom carskog reza primila je liječnika za prst i to dok je još uvijek bila u majčinoj utrobi

Nevjerojatna fotografija snimljena tijekom carskog reza u kojoj beba još iz majčinog trbuha prima liječnika za prst, postala je najveći internetski hit u ovoj 2013. godini. Fotografiju je snimio ponosni otac Randy Atkins, tijekom poroda njegove kćerkice Nevaeh.

– Liječnik me pozvao i rekao mi, 'Pogledaj, hvata me za prst'. Dojurio sam tamo i fotografirao trenutak – opisao je Atkins za 3TV News, a prenosi Daily Mail. Njegova supruga Alicia je fotografiju objavila na Facebooku 26. prosinca prošle godine, a otad je postala pravi hit. Fotografiju je 'lajkalo' preko 3.000 ljudi, a njih 1.448 ju je prenijelo putem opcije 'share'.
Alicia i Randy Atkins žive u Glendaleu u Arizoni, a Alicia je vlasnica fotografskog studija 'A Classic Pin-Up', putem kojeg je i objavila fotografiju na Facebooku.

Autor:M.P.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.