VIDEO: Bakica otjerala petoricu lopova i spriječila pljačku draguljarnice

Autor: K.K.

Ispucavši nekoliko metaka prema njima, 65-godišnja bakica natjerala je maskirane i naoružane lopove da glavom bez obzira potrče prema izlazu gdje su se u panici pozabijali jedan u drugoga.

Kada su maskirani i naoružani lopovi upali u draguljarnicu u Garden Groveu, gradu u okrugu Orange u američkoj saveznoj državi Kaliforniji, 65-godišnja vlasnica nije gubila ni trenutka već je brzo zgrabila svoj pištolj i krenula prema uljezima. Ispucavši nekoliko metaka prema njima, natjerala je lopove da glavom bez obzira potrče prema izlazu gdje su se u panici pozabijali jedan u drugoga. Potrčavši prema njima s pištoljem u ruci natjerala je i vozača bijelog terenca, koji je lopove čekao ispred vrata, da krene ranije i tako stvori dodatnu paniku.

– Pljačkaši su zahtijevali da svi legnu na zemlju i tražili dragocjenosti unutar dućana, a gospođa je osjećala kako joj je ugrožen život te zapucala prema njima da zaštiti sebe i ostale zaposlenike – rekao je policijski poručnik Jeff Nightengale koji je radio na slučaju.

Pogledajte snimku nadzorne kamere i herojsku akciju ‘superbake’ koja je sama otjerala petoricu maskiranih i naoružanih lopova.

VIDEO: Djed napao lopove i spriječio pljačku draguljarnice

Autor:K.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.