UZNEMIRUJUĆI VIDEO! Nikolas nije izgorio na suncu! Mnogi roditelji čine ovu kobnu grešku

Autor: Dnevno

Premda je riječ o incidentu koji se zbio prije nekoliko godina, fotografija malenog Nikolasa i ovih je dana aktualna kao svojevrsno upozorenje svim roditeljima. Ljetne temperature i sunce, vrijeme su kada valja posebno obratiti pozornost na opekotine, a da je tome tako potvrđuje i fotografija ovoga dječaka iz Las Vegasa koju su objavili njegovi roditelji kako bi upozorili na opasnost uporabe vrtnog crijeva u vrelim danima, osobito u blizini djece. Nikolas je inače, u doba kada je slika ovjekovječena bio beba od devet mjeseci, a na njegovom se tijelu naziru opasne opekotine nastale pod mlazom vrele vode iz crijeva za zalijevanje koje je dugo stajalo na suncu.

U želji da napuni bazen, Nikolasova je majka svojem sinu prouzročila opekline drugog stupnja, a što se događa spoznala je tek kada je maleni počeo vrištati, a po njegovom tijelu pojavili su se veliki plikovi. ”Mislila sam da plače jer inače ne voli kada ga polijevamo vodom, ovakve stvari nikada ne padnu na pamet”, otkrila je šokirana žena.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.