Foto: Instagram

‘SVE U JEDNOJ FOTOGRAFIJI’ Povodom mjesec dana braka Jelena Veljača novom suprugu napisala emotivnu posvetu

Autor: Dnevno

Prošlo je već mjesec dana kako se redateljica, aktivistica i glumica, 40-godišnja Jelena Veljača udala za Vitu Turšića, 48-godišnjeg bivšeg savjetnika Ive Josipovića i Kolinde Grabar- Kitarović  u Botaničkom vrtu. Bilo je to, kako mnogi kažu, ‘vjenčanje godine’.

Povodom ovog ‘slatkog’ datuma Veljača je na Instagramu pred svojim pratiteljima jednom fotografijom i emotivnom posvetom otkrila koliko joj novi suprug znači.

“Sve je tu, ljubavi, i park, i klupica, i bose nogice, i pusa, i moja zalijepljenost za tebe, i smijeh, i torta, i vječnost”, napisala je glumica u opisu fotografije na kojoj pozira sa svojim suprugom. Pratitelji su pak ispod objave čestitali supružnicima njihov prvi mjesec u braku.

Podsjetimo, sredinom rujna prošle godine otkriveno je da su Jelena i Vito u vezi, nakon što su u medijima isplivale njihove fotografije na kojima su ‘ulovljeni u centru Zagreba na kavu. Dokaz njihove veze bio je ‘poljubac za kraj’.

Mnogi pak nagađaju kako je njihova veza započela prije nešto manje od godinu dana kad je glumica gostovala u njegovom podcastu.

 

View this post on Instagram

 




A post shared by Jelena Veljača (@jelka12)

Inače, Jeleni Veljači je ovo treći brak, a Viti drugi. Glumica je bila tri godine u braku s glumcem Jankom Popovićem Volarićem, potom otprilike jednako toliko i s glumcem Draženom Čučekom s kojim ima kći Lenu.




Vito se, pak, navodno u lipnju prošle godine razveo od supruge Jelene Mesić Turšić, pomoćnice direktorice Sektora za turizam HGK, s kojom ima dvoje djece.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.