Foto: YouTube

Spot posvećen hrabrim policajcima koji su dali živote za Vukovar nije lako gledati

Autor: Dnevno.hr

Grad heroj Vukovar vječita je inspiracija hrvatskim glazbenicima. Uoči Dana sjećanja na žrtvu Vukovara, prisjećamo se spota policijske klape ”Sveti Mihovil” u izvedbi pjesme ‘Otiš’o je s mirisima jutra‘ Kiće Slabinca.

Spot je trajni ‘In memoriam‘ 97 hrvatskih hrabrih policajaca koji su 1991. godine dali svoje živote za obranu Grada Vukovara.


Ponos i domoljublje kroz istinitu priču

Ponos i domoljublje zapisano filmskom trakom u ovom videospotu prikazano je kroz istinitu priču mladog hrvatskog policajca koji traga za mjestima kalvarije svoga oca stradalog tijekom Domovinskog rata u obrani herojskog Grada Vukovara.

Srce za obranu Vukovara

Ujedno, ovaj spot je trajni ‘In memoriam’ na 97 hrvatskih hrabrih policajaca koji su 1991. godine izašli kroz vrata policijske uprave dajući svoje neustrašivo Srce za obranu Grada Vukovara. Na ta vrata više se nikada nisu vratili”, navelo je Ravnateljstvo policije.

Svi misle da je Mišina pjesma ‘Poljubi zemlju’ posvećena domovini, no autor teksta kaže drugačije
Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.