Photo: Dusko Marusic/PIXSELL

SLAVNI NAVALILI NA JADRAN: Otkrivamo tko ga je sve posjetio

Autor: Iva Hanzen

Ovih smo dana svjedočili dolasku poznate manekenke Naomi Campbell u Dubrovnik. No, premda nas je oduševila činjenica da je lijepa Naomi za odmor odabrala upravo našu obalu, zaboravljamo da strane slavne zvijezde pohode Jadran već godinama. I to ne govorimo o nekim sitnim zvjezdicama, nego o najpopularnijim imenima iz svijeta glume i glazbe  na svijetu. Bilo je tu imena iz drugih branši dakako, poput poznatih dizajnera odjeće Giorgija Armanija i Cesare Paciottija, a našem se moru divila i čitava svita svjetski poznatih nogometaša.

Angelina Jolie

Angelina Jolie je 2011. došla na Mali Brijun kako bi pogledala predstavu ‘Kralj Lear’ kazališta Ulysses.  Glumicu se željno iščekivalo i godine prije,ali je zbog medijskog pritiska u zadnji tren otkazala svoj dolazak.  2011. je konačno stigla i to u potpunoj tajnosti na poziv Rade Šerbedžije.

Photo: Dusko Marusic/PIXSELL

 

Penelope Cruz

Još je jedna glumica 2011. bila u našim vodama. Penelope Cruz je na Korčuli snimala film ‘Venuto Al Mondo’ talijanskog redatelja Sergia Castellittoa.

Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

 




Serena Williams

Tenisačica Serena Williams posjetila 2014. Novigrad s prijateljima.

Photo: Petar Glebov/PIXSELL

 




Beyonce i Jay-Z

Pjevačica i njen  suprug Jay-Z još su 2009. otkrili čari Dubrovnika. Dane su uglavnom provodili na jahti, no otišli su na večeru u restoran “Gils” jednom prilikom. Uglavnom su izbjegavali oči javnosti.

Photo: Grgo Jelavic/24sata

 

Mickey Rourke

I Mickey Rourke je 2009. posjetio Dubrovnik. Vrijeme je provodio na plaži hotela Excelsior, odnosno na kupanju s društvom i tajanstvenom crnkom koja je s njim došla iz Sarajeva.

Photo: Grgo Jelavic/24sata

 

Brad Pitt

Najpopularniji holivudski glumac Brad Pitt prošetao se Šibenikom 2016.

Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

 

Pierce Brosnan

Glumac Pierce Brosnan prošle se godine prošetao Visom sa suprugom Keely Shaye Smith. Bivsi James Bond na Visu je snimao film Mamma Mia 2.

Photo: Matija Habljak/PIXSELL

 

Julia Roberts

I glumica Julia Roberts  je prošle godine posjetila Hrvatsku. Sa suprugom Danielom Moderom i djecom uživala je na splitskoj plaži, a Split je posjetila kako bi se pridružila suprugu koji je snimao film “Ibiza”.

Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL

 

Will Smith

Prošle je godine naša obala bila pravi hit među slavnima pa ju je tako pohodio i glumac Will Smith kojeg su paparazzi uhvatili u Poreču.

Photo: Matija Habljak/PIXSELL

 

Slavica Ecclestone i Alberto Tomba

Slavica Ecclestone i Alberto Tomba našli su se u Umagu na ATP turniru 2009. godine, a Slavica je posjetila Hrvatsku i 2014. kada su je vidjeli kako šeće Dubrovnikom sa Sarah Ferguson, vojvotkinjom od Yorka.

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

 

Tom Cruise

Slavni američki glumac se  2012. na Hvaru oporavljao od razvoda, a osim što je dane provodio na jahti, nije se sramio niti otići u grad na piće pa se tako jednu večer fotografirao s obožavateljicama.

Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

 

Monica Bellucci

Talijanska glumica Monica Bellucci posjetila je Dubrovnik 2015. te še prošetala Stradunom kako bi pojela sladoled i kupila suvenire.

Photo: MarkoLukunic/PIXSELL

 

Snoop Dogg

Dubrovnik je posjetio i pjevač Snoop Dogg, no godinu dana prije, dakle 2014.

Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

 

Eva Longoria

Eva Longoria je s tadašnjim suprugom Tonyjem Parkerom i prijateljima također posjetila Dubrovnik, no dane nisu provodili u gradu, nego naravno kao i svi poznati – na jahti.

Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

 

Gillian Anderson

Dubrovnik je izgleda omiljena destinacija slavnih osoba pa ga je 2009. posjetila i poznata agentica Scully.

Photo: Grgo Jelavic/24sata

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.