PRVI PUT U TLZP: Hologramski nastup! Bojan Jambrošić nastupit će sam sa sobom!

Autor: dnevno.hr

"Ne znam ni sam što mi je teže. Imam kratko vrijeme da napravim dva lika koja iznimno cijenim i koji su pjevački jako zahtjevna", zabrinuto će Bojan

Četvrta epizoda hit showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’ ove nedjelje donosi najveće iznenađenje sezone, a ujedno i najveći izazov za kandidate. Riječ je o dvostrukoj transformaciji kroz najmoderniji tehnološki prikaz – hologram, a prvi koji će imati priliku to iskusiti bit će Bojan Jambrošić. Naime, Bojanu je gljiva podarila dvije transformacije pa ćemo ga vidjeti i u ulozi Jacquesa Houdeka i Doris Dragović istovremeno! „Ne znam ni sam što mi je teže. Imam kratko vrijeme da napravim dva lika koja iznimno cijenim i koji su pjevački jako zahtjevna.“, zabrinuto će Bojan čiju ćemo transformaciju u Doris vidjeti u hologramskom prikazu na pozornici, dok će se on fizički na pozornici pojaviti transformiran u Jacquesa.

Hoće li Bojan uspjeti u najboljem svjetlu dočarati duet ”Ima nešto u tome” ostaje nam za vidjeti, a sve će to iz žirija budnim okom pratiti i sam Jacques Houdek kao gostujući član žirija.

Ivanu Mišerić vidjet ćemo kao Annette iz poznatog francuskog dua Ottawan. Izvest će pjesmu ”Disco”, a kaže, najteže će joj biti plesati i pjevati istovremeno. „Izgleda dosta nepovezano, ali mislim da ona zna što radi, ali da ja neću znati što radim.“, dodala je Ivana.

Nakon transformacije u Danijelu Martinović, Marija Rotha ove nedjelje očekuje nešto sasvim suprotno – transformacija u Axla Rosea iz hard rock sastava Guns N’ Roses. „Drago mi je zato što ja nisam nikad slušao Gunse i upravo iz toga razloga sam bio sretan.“, priznao je Mario koji će nastupiti s pjesmom ”Paradise City” te je zaključio: „On pojede cijeli stadion! Totalno drugi karakter!“

Ana Gruica veseli se postati Katy Perry. „Mislim da bi to moglo biti dobro! Malo je karikaturica pa se može s tim i poigrati.“, izjavila je Ana priznavši kako je vječna tinejdžerica, a hoće li joj pjesma ”Last Friday Night” dobro sjesti, ostaje nam za vidjeti.

U četvrtoj epizodi vidjet ćemo još i Dalibora Petka kao pjevača grupe Prljavo kazalište, Miju Anočić Valentić kao Fergie iz grupe Black Eyed Peas, dok će se Nives Celzijus transformirati u Zvonka Bogdana, a Daniel Bilić postat će Nives Celzijus!




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.