Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Ponosni tata Jole s kćerima stigao po sinčića: ‘KA’ LUTKA JE!’

Autor: dnevno.hr

Nakon što je četvrti put postao tata, pjevač Joško Čagalj Jole (47) danas je svog sinčića odveo kući. Po malenog Ivana Luku i njegovu mamu Anu (38) presretni je pjevač došao zajedno s njihove tri curice Ivom (13), Emom (10) i Tijom (7).

– Ne možete vjerovati koliko je Ivan Luka iz dana u dan sve lipši. Ka’ lutka je! – ushićen je Jole, dodajući kroz smijeh da su mu mnogi već rekli da je crnokosi dječačić, koji je na dan rođenja bio dug 49 centimetra i težak malo više od tri kilograma, isti – on, prenosi Gloria

This image requires alt text, but the alt text is currently blank. Either add alt text or mark the image as decorative. Split, 041219.
Pjevac Josko Cagalj Jole docekao je s kcerima Ivom, Tiom i Emom suprugu i tek rodjenog sincica Ivana Luku u splitskom rodilistu.
Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.