fbpx
Foto: Facebook

POBJEGLA S NASTAVNIKOM VJERONAUKA: Zatekla ih u intimnoj situaciji u školi, roditelje nisu obavijestili

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Gavin Dunsmuir radio je u srednjoj školi Largs Academy u Škotskoj kao profesor vjeronauka kada mu je pažnju privukla 25 godina mlađa učenica Megan Reid.

U to vrijeme Dunsmuir je bio razvede, a njegova bivša supruga Shona  je posumnjala da između Megan i njenog bivšeg supruga ima nešto više tek kada ju je vlastita kćer upitala zna li da tata ima novu djevojku.

Kasnije joj je jedan Dunsmuirov kolega potvrdio da su Megan i Dunsmuir često zajedno bili na pauzama za ručak, a viđeni su i u prisnom odnosu u jednom kafiću, zajedno s mlađim društvom. Megan je tada imala 17 ili 18 godina.


Škola je ubrzo pokrenula istragu, no o svemu nije obavijestila Meganine roditelje. Kako je pojašnjeno 62-godišnjem Donaldu Reidu, Meganinom ocu, kćer je imala više od 16 godina zbog čega škola nije bila dužna obavijestiti roditelje o takvim događajima, no dali su naslutiti da istraga ima veze s njegovom kćeri.

Donald je bio iznimno uznemiren zbog svega što se događalo, no bio je potpuno bespomoćan. Uz to njegov sin je počeo trpiti zlostavljanje kada se doznalo za slučaj. Naime, čak je i bivša djelatnica škole Pauline Hughes istražiteljima rekla da sumnja da je jednom u školi Reid i Dunsmuira zatekla u intimnoj situaciji.

Nakon istrage, Opće učiteljsko vijeće Škotske (GTCS) uklonilo je Dunsmuira iz registra nastavnika, a Dunsmuir je uselio s Reid.

“Kada me ljudi pitaju za kćer, teško mi je jer bi im morao reći da je pobjegla sa svojim nastavnikom. Za vezu sam doznao od četvrte strane. U njezinoj sam sobi vidio dvije prigodne čestitke. Jedna je bila rođendanska, a druga se ticala završetka srednje škole. Dobila je čestitke od drugih nastavnika koje su bile primjerene.

Neprimjerenu čestitku dobila je od gospodina Dunsmuira. U njoj ju je zvao ‘Meg Mog‘. Nazvao sam ravnateljice njezine škole Heather Burns i rekao što mislim. Ona mi je rekla da je taj nastavnik pod istragom te da se istraga navodno tiče Megan”, rekao je Donald Reid tijekom istrage, prenosi Daily Mail. On je, pak, doznao da je Dunsmuir vodio Megan na večere.

Dunsmuir nije došao na saslušanje koje se održalo zbog njegove navodne veze s Reid, a nije angažirao ni odvjetnika kako bi se obranio od optužbi. Prošle godine Megan i Dunsmuir su se vjenčali, a zajedno imaju dvoje djece.
Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.