PARALELNA HRVATSKA STVARNOST: eHrvatska pomaže eSrbiji, a evo tko je neprijatelj!

Autor: dnevno.hr

Virtualni ministar obrazovanja ove igrice za naš je portal otkrio nekoliko zanimljivih detalja o eDominationsu

Novi masovni geopolitički simulator započeo je početkom ove godine i do danas je već okupio oko 25 000 eGrađana iz cijelog svijeta.

I dok Hrvatska već godinama “muku muči” s galopirajućim vanjskim dugom, unutarnjo-političkom krizom i minornom ulogom u svjetskim i europskim udruženjima, njezina virtualna inačica eHrvatska ugledna je i respektablina zemlja koja ima značajnu ulogu u sukreiranju globalne politike.

eDominations zapravo je umanjena verzija stvarnog svijeta u kojem možete stupiti u interakciju s ostalim građanima, kreirati originalan sadržaj poput vlastitih novina, pronaći posao ili pokrenuti vlastitu tvrtku, političku stranku ili sa svojim prijateljima napraviti invaziju na neku drugu zemlju, a sve to u samo 15 – 30 minuta dnevno. Igra ne traži nikakav download i potpuno je besplatna.

U ovoj iznimno popularnoj internetskoj igri eHrvatska bilježi niz ekonomskih i vojnih uspjeha.

“Zbog čega? Mogu sam reći, kao ministar obrazovanja, da su naši ljudi puni ideja i razumijevanja. Iako smo bili u slabijem savezu, uspjeli smo poraziti suprotni savez zbog pametne politike našeg predsjednika i vlade, čak smo i žrtvovali svoje hrvatske regije kako bismo pomogli saveznicima, odnosno poslali smo vojne trupe na bojište srpskog-bugarskoga rata. Da, dobro ste čuli, mi i Srbi smo u dobrim odnosima ovdje za razliku od stvarnog života koji nam je svima već preko glave. Najveći neprijatelji su nam Slovenci i Kinezi. Trenutno smo jaki, moćni i poštivani od strane saveznika i neprijatelja, kao što možete vidjeti na mapi, ali nam zato nedostaje još igrača, odnosno još ideja kako i što dalje. Slovenija je dobila u jednom danu više od 180 igrača, može li Hrvatska više?” poručio je za naš portal jedan od igrača ove zanimljive internetske igre.

Odlučite li se na ovaj virtualni pomak, za igru se prijavite ovdje.

“U ovom svijetu nema plavih, crveni, crnih, svi smo mi Hrvati, ako se mogu tako izraziti, a tko god to ne prihvaća bude ignoriran od strane eZajednice Hrvatske”, dodao je ministar obrazovanja iz virtualnog svijeta eZajednice.




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.