
Nema predblagdanskog ludila, vozači autobusa ‘pričaju bajke’, a uslužnost i čekanje su nepoznanica
Počastite se ovim specijalitetom, nećete zažaliti.
Sastojci:
85 dag janjetine od plećke
3 glavice luka
2 režnja češnjaka
1 paprika babura
2 žlice ukiseljenih kapara
žlica brašna
mljevena crvena paprika (slatka)
prstohvat ružmarina
2 grančice peršinova lista
ulje
sol
Priprema:
Na zagrijanom ulju popržite nasjeckani luk, dodajte očišćenu i narezanu papriku, a zatim na komade narezano meso, nasjeckani i zgnječeni češnjak i ružmarin.
Uz podlijevanje toplom vodom pirjajte da meso posve omekša.
Tada meso pospite brašnom i mljevenom paprikom, prelijte s vodom, dodajte kapare i zajedno kratko pirjajte. Zgotovljeni paprikaš pospite nasjeckanim peršinovim listom.
Nema predblagdanskog ludila, vozači autobusa ‘pričaju bajke’, a uslužnost i čekanje su nepoznanica
Majke iz centra Zagreba o dojenju za vrijeme Adventa: ‘Malo pokrijem i opušteno’
Udala se za očuha i sablaznila javnost videom: ‘Ovo je bila moja najbolja odluka’
Bosanci otkrili što ih ponese za volanom, iznenadit će vas glazbeni opus