Dusko Marusic/PIXSELL

Ona je njegova najveća potpora: Tko je žena koja diskretno i odmjereno prati Kujundžića?

Autor: Dnevno

Nije tajna da predstavnici hrvatske politike, svoje bolje polovice rijetko pokazuju u javnosti, a od tog trenda koji cirkulira među političarima nije cijepljen niti čelni čovjek hrvatskog zdravstva Milan Kujundžić koji se sa svojom samozatajnom suprugom u javnom prostoru rijetko pojavljuje. No, povremeno, ipak tajanstvena Tatjana sa suprugom Milanom stane pred predstavnike medija, te se fotografira u društvu svojega muža.

Inače, Kujundžićeva supruga Tatjana također je liječnica i ravnateljica Poliklinike Croatia, a bila je i vlasnica građevinske tvrtke sve do 2015.godine.

Ona i Milan Kujundžić roditelji su dvoje djece. Tatjana je specijalizirala pedijatriju, a svojem suprugu podrška je od studentskih dana, otkada i traje njihova ljubav. Par se vjenčao davne 1982.godine, dva mjeseca nakon Kujundžićeve diplome. Ubrzo potom dobili su kćer Anu, a zatim i sina Marka.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.