fbpx

Od jedne krigle grudi će vam narasti za dva broja!

Autor: G.R.

U jednoj litri nalazi se oko tisuću kalorija, što je gotovo 400 kalorija više nego u mlijeku, a piće sadrži i vitamine A, B i E. Upravo ta činjenica objašnjava povećanje grudi u žena, jer s tako velikim brojem kalorija tjelesna se masa povećava posvuda, a u području grudi taj se proces odvija pojačano.

Kada je Bugarska ušla u Europsku uniju 2007. godine, mnogi su Europljani pohitali u tu prekrasnu zemlju. Britanci i Nijemci, Španjolci i Francuzi putovali su kilometre i kilometre kako bi stigli na odredište dobrog vina i nogometa, bajkovitih šuma punih skrivenog blaga, na obale Crnog mora, a sve kako bi popili dobru pivu.

I to ne bilo kakvu pivu, već Boza pivu.

O čemu je riječ?


Ova bugarska piva navodno povećava ženske grudi. Boza je piće sačinjeno od fermentirane pšenice, prosa i kvasca, te sadrži svega jedan postotak alkohola. Uopće je upitno treba li Bozu zvati pivom, a originalni recept ovog napitka star je gotovo jedno tisućljeće i pripisujemo ga precima Otomana. Oduvijek se smatralo da je riječ o iznimno zdravom napitku, koji će čovjeka ojačati i utopliti. U jednoj litri nalazi se oko tisuću kalorija, što je gotovo 400 kalorija više nego u mlijeku, a piće sadrži i vitamine A, B i E. Upravo ta činjenica objašnjava povećanje grudi u žena, jer s tako velikim brojem kalorija tjelesna se masa povećava posvuda, a u području grudi taj se proces odvija pojačano.

Autor:G.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.