screenshot

NIŠTA OD LJUBAVI ALOJZA I SNJEŽANE? Pomutnju uvela Zagorka koja tvrdi da je u vezi s Alojzom iz Ljubav je na selu

Autor: dnevno.hr

Alojz Kanceljak i Snježana Strugar u emisiji Ljubav je na selu su se i zaručili, no prema pisanju dotične Monike, do oltara nisu stigli

RTL-ova emisija Ljubav je na selu osvojila je srca dijela gledatelja, no baš i ne samih kandidata koji su u emisiju navodno i došli potražiti ljubav… Neki od njih su je i pronašli, dok se za neke, sudeći prema onome što se vidjelo preko TV ekrana, to samo činilo.

Par koji je privukao mnogo pažnje svakako su Alojz Kanceljak i Snježana Strugar iz Zagorja. Alojz je prvo mutio s markantnom Anjom, no na kraju je odabrao Snježanu. Nazivao ju je svojom golubicom, odabranicom s kojom bi mogao i pred oltar. I ona se tome potajno nadala pa je, kada joj je pružio kutijicu u kojoj su bile naušnice, doživjela vidno razočaranje. Ipak, dobila je i zaručnički prsten te, sudeći prema pretposljednjoj emisiji prikazanoj u ponedjeljak 28. studenoga, sve djeluje bajkovito. Sličnih osobnosti, ovaj par osvojih je simpatije mnogih pa se na tren činilo da emisija zahvaljujući ovakvim primjerima spajanju osoba ima nekog smisla.

No,znatiželjni gledatelji nakon emisija posjećuju i Facebook profile kandidata pa su na Facebook zidu simpatičnog Alojza, “zagorskog Putina”, naišli na nešto neobično i – razočarali se. Dotična Monika P. posljednjih nekoliko dana označuje Alojza u svojim objavama, prikazujući duge telefonske razgovore s njim, aludirajući i da pritom ismijavaju Snježanu:

capture11

Uslijedila je i fotografija Monike i Alojza te brojni komentari s ključnim pitanjem: “A gdje je Snježana?”

Monika tvrdi da je sve bila gluma te u brojnim komentarima na Facebooku po cijele dane pokušava “istjerati mak na konac”, opominjući ljudi da ne guraju nos u njihovu stvar te da je ona sada s Alojzom. Sve je u emisiji, kako dodaje, bila gluma. Sve objave na Facebook postavila je pod opcijom “javno” te očito ne želi prikriti trenutnu situaciju, bez obzira na to što emisija još traje. Osim toga, upitno je krši li time i pravila emisije s obzirom na to što se detalji poput toga ne bi smjeli otkrivati za trajanja emisije, pa čak ni neko vrijeme po njezinu završetku. Ipak, tim će se dijelom zasigurno pozabaviti sam RTL.

Je li ljubavna priča Alojza i Snježane bila samo emotivna smicalica za široke mase, uskoro ćemo vidjeti. I dok drugi kandidati ne otkrivaju pojedinosti svojih privatnih života nakon emisije, Alojzov je Facebook zid pun objava Monike koja, čini se, za pravila ni pod koju cijenu ne mari:




capture13

capture1




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.