Igor Soban/PIXSELL

NEMA ŠANSE DA ZNATE! Škoro otkrio misterij svoje najpopularnije pjesme!

Autor: Dnevno

Gost emisije ‘U svom filmu’ na javnoj televiziji, kod urednice i voditeljice Tončiće Čeljuske bio je svestrani Miroslav Škoro, a osim što je predstavljen kao glazbenik, Škoro je inženjer građevinarstva, diplomirani ekonomist te od nedavno i doktor znanosti. Uz dva fakulteta, Škoro je radio kao novinar, voditelj, scenarist, a osim toga bio je i u politici.

Politika je briga za javno dobro”, rekao je glazbenik dodajući da se u politici nije snašao pa je istu i napustio, jer je shvatio da je najvažnije imati kvalitetne ljude oko sebe.

Škoro je govorio o počecima bavljenja glazbom, rekao je da je bio ministrant, pa je tijekom blagoslova kuća skupio novce i tada je kupio prvu gitaru s kojom je počeo skladati prve stihove. Prekretnica u njegovoj karijeri bila je pjesma ‘Ne dirajte mi ravnicu’, koja je ušla u antologiju, a nastala je na putu za SAD iz kako je otkrio čiste nostalgije. Pjesma se prvotno zvala ‘I ja ću se vratiti’. Kako je među ostalim naveo, život mu je obilježen činjenicom da je Dalmatinac koji je odrastao u Slavoniji. U Slavoniji je uvijek bio Dalmatinac, a u Dalmaciji je uvijek bio Slavonac.

”Ta podijeljenost između naših dijelova zemlje je toliko intenzivna da kao da sam s Marsa došao”, kazao je, dodajući da je najbolje da bude mali, frustrirani Hrvat.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.