NEKADA I SADA: Glumci najboljih telenovela 1990-ih danas izgledaju OVAKO (FOTO)

Autor: T. Pšenko

Ova fotogalerija donosi kratak prikaz nekoliko telenovela i njihovih glavnih glumaca - nekada i sada.

Meksičke telenove, mnogima draža kao sapunice, obilježile su 1990-te godine. Pratili su ih mnogi, a na tužno-sretne ljubavne priče mnoge su žene lile i suze. Glavni akteri sapunica redovito su bili atraktivni glumci i glumice. No, poznato je da mač vremena ne štedi nikoga pa se i njihov izgled do danas promijenio. Ova fotogalerija donosi kratak prikaz nekoliko telenovela i njihovih glavnih glumaca – nekada i sada.

Sapunica iz 1995. godine Sirota mala bogatašica bila je svojevrsna verzija Pepeljuge. Djevojku Consuelo, sluškinju maćehi i dvojici polubraće,utjelovila je glumica Victoria Ruffo. Consuelo je na početku djevojka “ružno pače” koja se kasnije pretvara u pravu ljepoticu. Od nekadašnje ljepotice, do današnje Victorije situacija je vama na prosudbu:

Simpatije mnogobrojnih gledatelja 1996. je godine osvojila tužna priča o djevojci Marisol koja kroz život prolazi s ožiljkom na licu nakon što je pala na zrcalo. Situacija se ubrzo pretvori u pravu zapetljanciju u kojoj su mnogi uživali, a odglumila ju je meksička glumica Erika Buenfil koja je i dalje vrlo aktivna u telenovelama, a snimila je i nekoliko glazbenih albuma i horor filmova.

Nema tko nije znao za slijepu Esmeraldu 1997. Tema te telenovele vrtjela se oko djevojke Esmeralde koja cijel život živi u siromaštvu i bijedi, a zapravo je kći najbogatijeg čovjeka u kraju. Zaljubljuje seu Jose Armanda s kojim nakon niza zavrzlama završi u sretnoj vezi. Odglumila ju je Leticia Calderon, danas 48-godišnjakinja koja se glumom bavila od 1983. godine.
Priču o blizankama Paulini Martinez i Paolu Bracho 1999. godine pratila je gotovo cijela je Hrvatska, prvenstveno stoga što je u sapunici Otimačica glavnu ulogu odigrala glumica Gabriela Spanic, hrvatskih korijena. Uz nju je glavni glumac bio Fernando Colunga, meksički glumac, danas 48-godišnjak.


Za tvoju ljubav meksička je telenovelaiz  1999. godine. U njoj se proslavio glumac Saul Lisazo, danas 58-godišnjak koji je godinama bio često viđano lice u meksičkim sapunicama, markantnog izgleda.
Autor:T. Pšenko
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.