Wikimedia Commons

Napušta ih jedan od najpoznatijih! Nova TV ostaje bez jednog od zaštitnih lica

Autor: Dnevno

Informativnu redakciju Nove Tv nakon osam godina napušta zadarski reporter Šime Vičević. Sinoć je za Dnevnik Nove TV odradio svoje posljednje javljanje uživo na temu ekološkog onečišćenja Crnog brda nakon čega su se voditelji oprostili od svog, sada već bivšeg kolege.

“Šime lijepo je bilo vidjeti te večeras, bilo nam je jako lijepo surađivati s tobom. Naš Šime odlazi s televizije. Želimo ti mnogo sreće dalje u životu, čuvaj se!”, poručila mu je voditeljica Romina Knežić nakon javljanja uživo.

Što je jedno od najprepoznatljivijih televizijskih lica iz Dalmacije nagnalo na odlazak, za sada nije poznato.

Večernji list informacije je pokušao dobiti na Novoj TV s koja je samo potvrdila kako Vičević više nije njihov zaposlenik.

“Kolegi Šimi Vičeviću zahvaljujemo na profesionalnoj i ugodnoj suradnji i želimo puno sreće i uspjeha, a novo lice u zadarskom dopisništvu gledatelji će uskoro moći vidjeti u programu Nove TV”, poručili su s najgledanije komercijalne televizije.

i Vičevića nije htio otkriti razloge svog odlaska ni gdje će nastaviti svoj profesionalni put.

Ipak, kako neslužbeno doznaje Večernji list, Šimi nove ponude već stižu, a prije nego što izvaže opcije koje ima na raspolaganju zadarski reporter prvo će se neko vrijeme dobro odmoriti.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.