wikimedia

OTKRIVENA TAJNA: Evo zašto modeli iz 90-tih danas izgledaju kao da ni dana ostarile nisu!

Autor: A.P.

Izgledaju kao da ni dana ostarile nisu a sada su već u kasnim 40-ima i ranim 50-ima

Modeli nad kojima smo se divili u mladosti, neki i sanjali kako će izgledati isto poput njih kada odrastu, jednostavno su svevremenske. Izgledaju kao da ni dana ostarile nisu a sada su već u kasnim 40-ima i ranim 50-ima. Taj besprijekorne kože 47-godišnje Naomi Campbell krije u hidrataciji. ‘Crna Pantera’ koristi samo dječji sapun i kremu za kožu oko očiju, a izbjegava šećer i pije jako puno vode. Kako je izjavila u intervjuu za magazin Shapes svakodnevno vježba jogu i pilates.

U intervjuu za magazin Allure 48-godišnja Helena Christensen ispričala je kako svoju ljepotu duguje bakinom receptu – vodi, sapunu i Nivea kremi. Njezina tajna je da od make up-a koristi samo malo rumenila na obrazima i sjajila na očima. Što se linije tiče, tijekom cijele godine se zdravo hrani, a pije kokosovu vodu i puno vode. Iako se prije zanima za špritanje i boks sada vježba ples oko šipke.

Četrdesetsedmogodišnja Claudia Schiffer za sve se zahvaljuje ekfolijaciji. Sjaj kože vraća pilingom. Nikada ne osuši kosu do kraja.  Kosu nikada ne osuši do kraja. Ostavi je da se osuši prirodno dok je poluvlažna. Što se tiče dijeta jede manje mliječnih proizvoda i glutena. Voli šetnje s psima, tenis, jogu ili pilates od tjelovježbi.

Najveća pogreška ljudi je, kako kaže vječno mlada Cindy Crawford, očekivanje instantne promjene. Ona je počela je u 20-ima, hrani se zdravo, ne puši… Pedesetjednogodišnjakinja ne jede prazne kalorije, a čokoladu si omogući svaki dan jer joj je to gušt.

Četrdesetdevetogodišnja Carla Bruni navodi kako “suhoća nikada nije dobra stvar”, sve je u hidratiziranju, prenosi ordinacija.hr.

Autor:A.P.